Interpretare vise cu U

Simbolurile in culoarea albastra sunt link catre interpretarea viselor in detaliu, cu toate variantele viselor explicate


U: cotitura, schimbare se sens, nevoia de a te intoarce de unde ai plecat, revenire la punctul initial.interpretare v
UCIDE: (altcineva este ucis) capat de drum, finalizari bruste, spirit transant, pui punct unei situatii care nu duce nicaieri, greseli majore, adevar dezarmant, a nu mai lasa nici o portita deschisa, ruperea oricarei legaturi, lipsa de perspectiva, descurajare, resemnare; (tu esti cel ucis) te simti atacat de dusmani care sunt gata sa te scoata din cursa; ai rivali puternici de care te simti amenintat, pericolul de a pierde o confruntare importanta; teama de esec; vezi si crima.interpretare vise
UD: emotivitate sporita, sentimente iesite de sub control, criza, anxietate, frica, stress.
UDA: intretinerea unor conditii favorabile unei evolutii pozitive, atmosfera buna, intelegere, armonie.
UITA: avertisment cu privire la un detaliu ce ar putea fi pierdut din vedere, trecere cu vederea, neatentie, neglijenta, esti avertizat sa acorzi mai multa atentie trecutului sau unor lectii invatate mai demult.
ULCER: amintiri neplacute, efecte ale trecutului care inca te afecteaza, stress, apasare, neliniste.
ULCIOR: avertisment cu privire la o posibila greseala ce nu mai poate fi reparata, trebuie sa fii atent sa nu faci inca o data aceeasi greseala; nu promova o imagine falsa la nesfarsit, pentru ca nu va mai fi crezuta.
ULEI: incertitudini, instabilitate, lucruri alunecoase, cu doua fete, care iti scapa de sub control, asupra carora nu ai nici o putere, care merg cum vor ele; adevaruri care vor iesi la iveala; esti intr-o perioada nesigura a vietii tale, lucrurile evolueaza haotic, ba intr-o parte, ba in alta. interpretare vise


ULIU: vezi vultur.
UMAR: sprijin, prieteni adevarati, nevoia de a primi aprobarea altora, nevoia de cooperare, trebuie sa oferi si sa acorzi sprijin la nevoie.
UMBRA: subconstientul tau, ceea ce nu se stie despre tine, latura ta ascunsa, secretele tale, viata ta intima, cealalta personalitate a ta.
UMBRELA: te simti la adapost, esti in siguranta in caz ca apare vreo problema; te poti descurca in orice situatie; (deschisa) te bucuri de sustinere si protectie din partea celor de care ai nevoie, te simti in siguranta, ocrotit, protejat, fara pericole deasupra ta; (inchisa) ai un as in maneca de care te poti folosi la nevoie; nimic nu te poate atinge daca se intampla sa fii luat prin surprindere, ai o protectie undeva.
UMFLA: minciuni, a exagera dimensiunea unor probleme, aparente inselatoare, agravarea unor situatii, ti se pare ca totul e mai grav decat in realitate, incearca sa ramai obiectiv, nu te lasa pacalit de imagini false.
UNCHI: vezi rude.
UNDITA: ai mijloacele de a scapa de profitorii din jurul tau, te poti descurca la nevoie; vezi si pesti sau pescar.
UNELTE: (de lucru) ai la indemana toate facilitatile de a-ti atinge un tel, dar prin implicare activa; nu trebuie sa astepti de la altii, ci sa actionezi chiar tu pentru rezolvarea problemelor actuale, ti se cere implicare.
UNGHII: lucrurile pot fi privite din mai multe directii, incearca sa te pui si in pielea altora, ca sa intelegi lucrurile din mai multe sensuri, analizeaza toate unghiurile unei situatii, nu doar din punctul tau de vedere.
UNIFORMA: obligatia de a te confirma unor reguli impuse, nu te bucuri de libertate de miscare sau de expresie, ci trebuie sa faci asa cum ti se cere; esti la dispozitia altora, pentru a indeplini niste sarcini clare; nu ai voie sa-ti depasesti atributiile de serviciu; nu ai un rol important in planurile in desfasurare, ci esti un subaltern; responsabilitate asumata, constiinciozitate, serviciu in slujba altora, trebuie sa-ti indeplinesti datoria; faci parte dintr-un grup, deci trebuie sa accepti regulile acestora.
UNIVERSITATE: vezi facultate.
UNT: lene, neimplicare, comoditate, aspecte de care te poti debarasa, dar cu efort, obligatia de a te implica mai mult, munceste mai mult.
URAT: lucruri care nu sunt in regula in viata de zi cu zi, avertismente cu privire la cai gresite, atentionari ca trebuie sa remediezi anumite aspecte, ceva trebuie reparat, ameliorat, imbunatatit; acorda mai multa atentie imaginii pe care o lasi in societate.
URAGAN: emotii distructive, emotii negative, perioada de imense trairi emotionale, frica, panica duse la extrem; vezi vant puternic.
URCA: prezinta idealurile tale, scopurile tale din aceasta perioada, unde speri sa ajungi, ascensiunea ta sociala, drumul spre telurile propuse, efortul de a ajunge la un apogeu, ambitia ta de a reusi; orice urcus este un semn pozitiv in vis, semn ca mergi intr-o directie buna, chiar daca drumul poate fi greu. Daca urcusul e usor si lin, esti intr-o perioada lipsita de piedici, in care iti poti atinge usor telurile; daca urcusul e abrupt, dificil, periculos, intrerupt – trebuie sa te astepti la o ascensiune plina de incercari, dar cu sansa de a ajunge la ce ti-ai propus. Urcusul din vis este drumul pe care trebuie sa-l parcurgi pana la implinirea unui vis, deci depinde si de modul in care ajungi sus: pe jos, cu liftul, cu masina etc.


URECHE: atrage atentia asupra vestilor, barfelor, zvonurilor, informatiilor cu care ai contacte; trebuie sa acorzi mai multa atentie asupra vestilor care iti ajung la ureche, nu sta pasiv in fata informatiilor, asculta si invata, asculta si intelege, asculta si actioneaza; esti avertizat ca ai putea primi o informatie utila.
URIAS: teama de problemele prea mari, pe care nu crezi ca le poti rezolva; perioada aglomerata de greutati; incapacitatea de a depasi impasurile prea mari ale vietii, probe de incercare ale destinului in care trebuie sa dovedesti ca poti trece peste orice impas; exagerezi gravitatea unor lucruri, te lasi doborat de inamici, pe care ii crezi mai puternici decat sunt; te simti insignifiant in fata altora, umilinta, slabiciune, renuntare in fata altora mai puternici.
URINA: emotii ale trecutului de care trebuie sa te debarasezi, iubiri de demult care inca te afecteaza, nevoia de a te elibera de emotii negative; nevoia de a te detasa de frica, stress, suferinta, anxietate; (a face pe tine) incapacitatea de a-ti controla emotiile puternice, perioada de mari trairi interioare, frica, stress, panica, temeri puternice, nu esti sigur pe tine, viata ta emotionala scapa de sub control.
URME: (de pasi) consecinte ale unor actiuni trecute care inca mai au efect; amintiri din trecut
URMARI: (esti urmarit de cineva) ti se pare ca ai dusmani nevazuti; altul te copiaza pe tine, pentru a castiga ceva prin metodele tale; ai concurenta; esti vizat pentru posibile modificari de directie; nu esti sigur pe tine, nu ai incredere in fortele proprii; (urmaresti pe cineva) vrei sa imiti pe altul, nu ai propria parere, astepti o cale deschisa de altii, nu ai capacitatea de a-ti decide singur drumul, astepti solutii de la altii; pasivitate in fata propriului destin; (ti-e frica de cineva care te urmareste) teama de propriile complexe, nu esti sigur pe tine, frica de atacuri sau de dusmani, nu esti capabil sa te aperi, pasivitate in fata dusmanului, neimplicare in fata riscurilor, te lasi doborat de frica si de propriile tale slabiciuni.
URNA: (de cenusa) atrage atentia asupra unor aspecte din trecut de care nu te poti detasa, urmarile unor actiuni de demult; amintiri pe care le pastrezi vii, dureri de demult, iubiri de alta data, trecut care te afecteaza negativ; (de vot) esti liber sa-ti decizi singur drumul, libertate de decizie, ai si tu un rol in planurile altora, spune-ti parerea, opinia ta conteaza.
URS: (brun) atrage atentia asupra persoanelor cu autoritate in fata ta: parinti, sefi, protectori, lideri; depinde de actiunea in care este implicat ursul in vis: daca este un urs puternic si invingator, arata ca ai protectori importanti care iti pot fi de ajutor; daca ursul e neputincios, ranit, mort – esti parasit de cei care iti pot fi de ajutor in atingerea scopurilor tale; daca ursul e amenintator si ti-e frica de el, arata ca persoanele care au putere de decizie in viata ta, te pot sanctiona pentru unele greseli. Daca e un urs prietenos, docil, dresat, arata ca ai capacitatea de a ti-i face prieteni pe cei de care acum ti-e frica; (urs polar) mare capacitate de adaptare in conditii nefavorabile, rezistenta la greu, suprematie asupra inamicilor, capacitatea de a-ti controla emotiile pentru a-ti inlatura inamicii.
URSULET: (de jucarie) atrage atentia asupra unor amintiri din copilarie, indica latura ta sensibila, copilul din tine, care are nevoie de ocrotire si atentie din partea celor dragi.


URZICI: critici, ironii, intepaturi, cinism, vorbe dure.
USCAT: dor, lipsa iubirii in viata ta, ai nevoie de dragoste, te simti singur, lipseste ceva din viata ta personala; vezi si sete.
USTURA: critici si ironii, ti se atrage atentia asupra unor greseli comise, amenzi, sanctiuni.interpretare vise
USA: indica planul relational, usile fiind simbolul persoanelor cu care intri in contact, deci atatea usi sunt deschise sau inchise, in functie de numarul de cunostinte din anturajul tau; (deschisa) cai de acces la o solutie, posibilitati de a rezolva o problema, esti liber sa mergi acolo unde doresti, nimic nu te opreste; libertate totala de decizie; capacitatea de a-ti decide singur viitorul; sanse, oportunitati, ocazii bune; (inchisa) nu lasi pe nimeni sa intre in viata ta, nevoie de intimitate; singuratate, izolare, te simti parasit, refuzat, dat la o parte: simti ca nu poti ajunge la scopul propus; piedici in atingerea telurilor: lucruri necunoscute tie, la care nu ai acces, taine; greutati in atingerea unor scopuri; (cale de acces spre alta incapere) atrage atentia asupra posibilitatilor de a ajunge la ceea ce ti-ai propus, deci acorda atentie aspectului usii, numarului de usi, directiei in care dau usile etc. (mai multe usi) alternative posibile, exista mai multe cai de a rezolva o problema, (din spate) exista si alte variante de rezolvare a problemelor cu care te confrunti, chiar daca nu sunt cele mai bune;
UZINA: vezi fabrica.Ucidere : Surprinzator, visul acesta este aproape intotdeauna bun. Face insa parte din categoria viselor foarte urate. Socante, dar ale caror prevestiri sunt tocmai opusul a ceea ce visam. De vei visa cum cineva iti ia zilele, visul acesta iti va prevesti viata lunga si reusite in activitatea de zi cu zi, ... "
Ucigas : Dacă visezi un criminal, visul sugerează că un aspect esențial al sentimentelor tale a fost tăiat. Simți că pierzi identitatea şi individualitatea. Alternativ, visul poate reprezenta purificare și un proces de vindecare. Stai drept și pune sfârșit la ceva. De vei visa cu ucizi, nu e ... "
Udat : Acest gen de vise cu ploaie in singuratate prevestesc rele. Se zice ca atunci cand te visezi ud, pericol de boala este. Pericolul e foarte mare ... "
Ulcior : Vis bun e acela in care bei din ulcior. Semn pozitiv este si atunci cand visezi ca spargi un ulcior. Lumea te va admira, iti va merge bine. Potrivit unei vechi explicatii, ulciorul vazut in vis inseamna necaz, mizerie, suparare. O veche explicatie spune ca ulcior, in vis, e prevestire de ... "
Ulei : De vei visa ca folosesti uleiul, in orice fel, prevestire a unor evenimente neplacute inseamna, insuccese, necazuri. Vis bun este acela in care vezi sau folosesti uleiul de in: vei avea relatii bune si vei avea si castiguri. A vedea ulei în visul tău reprezinta dorintele tale ca lucrurile să ... "
Uliu : De vei visa uliu, semn e ca vei depasi niste necazuri, niste neplaceri. Explicatii mai noi date acestui vis spun ca e cazul sa fii mai atent la miscarile dusmanilor tai. Alta explicatie: uliul vazut in vis este, de fapt, un indemn pentru a te purta mai frumos si a fi mai intelegator cu cei din ... "
Umar : Nu prea ai incredere in anumite persoane, esti cam temator, cam suspicios, desi ai vrea sa colaborezi, sa faceti impreuna anumite actiuni, ... "
Umbli,a_umbla : De te vei visa in miscare, semn bun este, inseamna ca ai energie sa intreprinzi ceva si sa reusesti, deci iti va merge bine, in schimb dusmanii tai vor avea paguba. Umbland ratacit - vei avea neplaceri. Umbland beat - esti pe cale de a te imbolnavi. Calcand pe un drum bun si curat, semn e ca iti ...

Umbra : Umbra vazuta in vis, mai ales daca iti vezi propria umbra, inseamna ca ti-ai gasit sau iti vei gasi un sprijin, un protector, un ajutor de nadejde. Potrivit altei explicatii date acestui vis, esti un om invidiat de ceilalti si de aceea ti se recomanda sa fii ceva mai prevazator. Dacă visezi ... "
Umbrela : Ai deasupra ta un paratrasnet care te apara de multe rele ale vietii. Si tocmai de aceasta, in perioada imediat urmatoare iti va merge bine. Dacă visezi o umbrelă visul simbolizează siguranţă emoţională. Îţi pui un scut împotriva emoțiilor și încerci să le eviţi. Dacă umbrela are ... "
Umflatura : De te vei visa cu un cucui sau cu o umflatura pe corp, semn e ca iti faci niste griji privind o mostenire, un castig, un dividend. De te vei visa ... "
Umilinta : De te vei visa pus la punct, chemat la ordine, mustrat, umilit, inseamna ca urmeaza in viata ta o perioada cu unele scaderi, cu neplaceri. De vei ... "
Unghii : Potrivit unei vechi explicatii, visul cu unghii ar fi un semnal in privinta faptului ca sanatatea ta lasa de dorit. Ar trebui sa faci un control si sa te tratezi, chiar si preventiv. Potrivit unor explicatii mai noi, visul in care vei constata ca iti cresc unghiile este socotit bun, insemnand ... "
Uniforma : Se zice ca visul cu uniforma este prevestitor de bine, deoarece uniforma inseamna in traditia noastra autoritatea, prestigiul, forta, siguranta. Visul prevesteste situatie buna la serviciu sau in afaceri, dar si noroc in dragoste. Orice vis cu uniforma este bun, e semnul autoritatii si inseamna ... "
Unt : Untul, adica bogatia laptelui, va prevesti castig la serviciu sau din afaceri, precum si respect, consideratie din partea celor cu care lucrezi, cu ... "
Uragan : A vedea un uragan în vis indică schimbări bruște si neașteptate care au loc în viața ta. Este posibil să ai unele emoții distructive și puternice. Să visezi că esti luat de un uragan sugerează că atât forțele mentale cat și emoționale se acumulează în interiorul tau și ti se ... "
Urcare : Va fi bine atunci cand te vei visa urcand. Este urcusul tau pe scara vietii, pe treptele lumii. iti va merge bine in toate. Nu e semn bun, totusi, atunci cand visezi ca urci si iar urci, obosesti si nu mai dai de capatul urcusului. De vei reusi, totusi, sa ajungi la capatul urcusului, semn e ca ... "
Urechi : In general, visul cu urechi prevesteste faptul ca vei afla niste secrete, ca ti se vor incredinta niste secrete. Urechile mai inseamna si vorbe despre tine, lumea vorbeste mult despre tine. De vei vedea in vis urechi de animal, semn e ca nu prea pui mult temei in ceea ce faci, ca nu esti nici prea ... "
Urlet : Se zice ca urletele prevestesc intamplari foarte neplacute, o moarte a cuiva apropiat sau o alta intamplare ce te va face sa fii disperat. De vei auzi, in vis, caini urland, inamicii tai se agita si pun la cale ceva impotriva ta. E bine, totusi, atunci cand auzi in visul tau strigate de oameni. ... "

Urs : Potrivit unor explicatii mai noi, ursul prevesteste noroc la loterie. Bine iti va fi si atunci cand visezi ca pui pe fuga un urs. De vei visa ca omori un urs, cel mai mare dusman al tau va avea o paguba. Urs mormaind de vei visa, semn e ca vei reusi sa faci cate ceva, sa ai unele reusite, dar cu ... "
Urzica : Se spune despre visul acesta ca nu este prea bun. in tot ce vei face, greu iti va fi, chiar foarte greu, anevoie vei izbandi. Visul nu este prea ... "
Usa : Usa casei tale deschisa: vor intra musafiri pe ea, pregateste-te. Usa casei tale inchisa, inchizandu-se sau prabusindu-se - semn de paguba este, dar paguba de mica amploare. Usa inchizandu-se sau usa inchisa mai inseamna si o serie de neimpliniri, de esecuri, chiar si in plan sentimental. Usa ... "
Usturoi : Visul acesta nu e tocmai bun. Usturoi in vis - ceva sau cineva te va scarbi. De te vei visa mirosind usturoi, necazuri, neplaceri vei avea. Usturoi de vei manca, in vis, semn e ca vei face un lucru, un gest, o fapta sau cine mai stie ce altceva ce n-ai mai facut niciodata. Visul in care mananci ...

Interpretarea viselorAlege prima litera a simbolului din vis