Interpretare vise cu Sange


     In cazul in care vezi sange si te sperie, sau daca este asociat cu durere, leziuni sau deces, visele în care sangele este foarte proeminent poate fi o expresie de durere emotionala, trauma sau o avertizare de pericol.
Sangele este asociat cu inceperea menstruatiei si a fertilitatii, astfel sange în interpretarea viselor poate reprezenta regenerare si reînnoire. Sange într-un vis poate interpreta începutul a ceva nou în viata ta, mai ales ceva care implica munca grea si sacrificiu.
Sangele este un simbol sacru în multe religii, astfel încât un vis de sange poate avea semnificatie religioasa sau spirituala. Acesta este adesea asociata cu un sacrificiu.
În crestinism interpretarea viselor cu sange este asociata cu Hristos..

     Potrivit traditiei romanesti, visele cu sange nu sunt bune, chiar si atunci cand sangele este de animal. Visul cu sange prevesteste zbucium sufletesc, gol sufletesc, sfasiere sufleteasca deoarece uneori visele cu sange pot anunta chiar si o perioada de doliu. Nu e bine nici daca te visezi murdar, patat de sange - s-ar putea sa ai un conflict, chiar un conflict violent. Dacă visezi sânge visul reprezintă viaţa, dragostea și pasiunea ca și dezamăgirile. Dacă vezi cuvântul "sânge" scris în visul tău, atunci visul se referă la o situație din viața ta, care este permanentă și nu poate fi schimbată. Dacă ceva este scris în sânge, atunci visul reprezintă energia pe care ai pus-o într-un proiect. Ai investit mult efort în ceva şi acum nu eşti dispus să renunți la ea. Dacă visezi sânge pe pereți, atunci visul este un avertisment pentru alegerile tale. Există o situație cu care trebuie să te confrunţi. Nu se poate evita oricât de mult. Mai precis, în cazul în care sângele este pe pereţii de la baie, visul indică faptul că situația cu care trebuie să te confrunţi este una extrem de emoțională.
Dacă visezi că sângerezi sau pierzi sânge înseamnă că suferi de epuizare sau că te simţi emoţional secătuit. Visul poate indica de asemenea confruntări amare între tine și prietenii tăi. Unele dintre acțiunile tale din trecut s-au întors să te bântuie. Femeile de multe ori visează sânge sau că cineva sângerează înainte sau în timpul perioadelor menstruale sau în timp ce sunt gravide. Pentru o femeie gravidă, în special, sânge în vis este un simbol al forţei de viaţă pe care o poartă. Astfel de vise sunt, de asemenea, o atenţionare să iei lucrurile mai încet. Dacă visezi că alţii sângerează visul semnifică un strigăt emoțional de ajutor. Dacă visezi că bei sânge visul indică faptul că ai o izbucnire proaspătă de vitalitate și putere. Dacă visezi că scuipi sânge, atunci visul indică risipă de energie. Îţi petreci prea mult timp cu activități contraproductive. Dacă visezi că dai sau donezi sânge visul sugerează că te simți secătuit fizic din cauza stresului. În cazul în care sângele este stropit peste tot, atunci visul implică faptul că te confrunţi cu un stres emoțional profund. Eşti literalmente rupt. Traditia romaneasca spune ca visele cu sange nu sunt bune; semn e ca nu prea te simti in apele tale: vei avea dezamagiri, vei fi, poate, nefericit, munca nu-ti va fi destul de spornica.

Dictionar de viseAlege prima litera a simbolului din vis