Interpretare vise cu Mireasa


    Atunci cind visezi mireasa exista o interpretare tipica a viselor in traditia populara, care afirma ca este un semn rau, de moarte. Este posibil ca se porneste de la inversiunea culorilor: albul rochiei de mireasa este considerat negru - un simbol al doliului.
Nu trebuie sa va speriati, cu siguranta ca ele nu anunta moartea, poate fi vorba de o moarte simbolica. Exista multe superstitii populare legate de maritat si mirese, de aici probabil vine si frecventa relativ mare a aparitiei acestui gen de vise, superstitiile legate de ziua nuntii si a mirelui gasit in constiinta.
Mai poate fi interpretat visul cu mireasa si ca o viziune a propriei feminitati, nunta fiind apogeul acestui sentiment, sau poate sugera o uniune sau un parteneriat.
    Dacă visezi o mireasă visul simbolizează o uniune sau parteneriat. Dacă visezi că mireasa este împușcată la nunta ei visul sugerează că un aspect feminin al tău a ajuns la un final brusc. Dacă ești nemăritată și visezi că ești o mireasă, atunci visul reprezintă dorința ta pentru căsătorie. Alternativ, visul poate reprezenta calitățile cele mai feminine ale tale. Visul poate simboliza, de asemenea, puritate și calități virginale. Visul are explicatii foarte negative atunci cand te visezi scotand mireasa din casa, insemnand moarte.

Dictionar de viseAlege prima litera a simbolului din vis