Interpretare vise cu L

Simbolurile in culoarea albastra sunt link catre interpretarea viselor in detaliu, cu toate variantele viselor explicate


LABIRINT: descrie propria existenta, necazuri, piedici greu de trecut, probleme coplesitoare, deruta, încurcaturi, suprasolicitare, sentimentul ca bati pasul pe loc, ca nu esti pe drumul cel bun, pierderea directiei.
LABORATOR: nevoia de a experimenta, de a încerca noi variante înainte de finalizarea unei situatii, fragilitate, vulnerabilitate, hipersensibilitate, incapacitate de adaptare, lipsa de rezistenta la vicisitudini si greutati, cautarea unei solutii salvatoare, nevoie de cercetare profunda a unei situatii, analiza.
LACAT: frustrari, libertate limitata, constrângeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, întârzieri, întreruperi, piedici în evolutia unei situatii; (închis) dorinta de securitate, asigurare în fata pericolului.


LANT: (care leaga mai multe elemente între ele) colaborare, puterea celor multi, munca de echipa, relatii; (care leaga pe cineva) frustrari, libertate limitata, constrângeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, întârzieri, întreruperi, piedici în evolutia unei situatii; (rupt) dorinta de eliberare dintr-o situatie frustranta.
LAPTE: pace si armonie familiala, dorinta de a forma o familie, protectie, sentiment de ocrotire, puritate, inspiratie, spirit constructiv, capacitatea de a ajunge la rezultate concrete.
LAVA: nervozitate, rabufniri, agitatie, probleme materiale care te afecteaza, activitate intensa, suprasolicitare.
LACUSTA: piedica minora, dar care poate deveni periculoasa.
LÂNA: complacere în trai linistit, fara probleme, senzatie de ocrotire aparenta; (fir) vezi ata. interpretare vise
LAMÂIE: distantare, detasare, neimplicare, indiferenta, critica, neplaceri, disconfort, inconveniente, compromis; vezi si fructe citrice.
LATRA: critici, bârfe, avertisment.
LEBADA: frumusete, fragilitate aparenta, gratie, agilitate, libertate, admiratie.


LEGA: (mai multe elemente între ele) colaborare, puterea celor multi, munca de echipa, relatii; (a lega pe cineva) frustrari, libertate limitata, constrângeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, întârzieri, întreruperi, piedici în evolutia unei situatii; (la ochi) secret, acceptarea hazardului, înfruntarea necunoscutului si imprevizibilului, optimism, deschidere spre viitor.
LEGANA: relaxare, confort, ocrotire, lipsa de griji, amintiri placute, nevoie de evadare din prezent catre trecut, perioada cu suisuri si coborâsuri.
LEGUME: sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste. interpretare vise
LEMN: integritate, justitiar, forta, instabilitate, fermitate, creativitate, inventivitate, optimism.


Labirint : De vei visa labirint, semn e ca te afli intr-o confuzie indelungata, ca nu prea ai grija de problemele tale, de viata ta. Esti inclinat sa dai prioritate problemelor altora. Daca te visezi ratacit intr-un labirint, inseamna ca vei avea parte de framantari sufletesti, de probleme sentimentale sau ... "
Laborator : Se zice ca visul acesta iti vesteste ca te afli in primejdie. E posibil sa ai niste probleme de sanatate. Visul ar putea sugera si niste reusite in afaceri sau la serviciu, mai ales daca vezi in acel laborator multe instrumente si multe aparate. Dacă visezi că eşti într-un laborator, visul ... "
Lac : De vei visa un lac linistit, cu apa oglinda, bine va fi, mai ales in afaceri sau la serviciu. Un lac involburat inseamna drum intortocheat in ceea ce faci tu la serviciu sau in afaceri, dificultati sinneclaritati. Este bine daca visezi ca te bucuri de apa unui lac, adica te scalzi cu placere - ... "
Lacat : In general, lacatul, mai ales daca e incuiat, daca e blocat, semnifica o piedica, dar si niste griji pe care ti le faci si mai ales ti le amplifici fara prea mari motive. Daca te visezi in-cuind usa cu un lacat, semn e ca vei avea un castig, un spor, ceva care-ti va da un plus de siguranta, de ... "
Lacrimi : Acest vis face parte din categoria acelora care prevestesc opusul lor. Se spune ca visul in care apar lacrimi inseamna, de fapt, inima usoara, relatii agreabile, bucurii, indiferent daca lacrimile sunt ale tale sau ale altora. Dacă visezi că eşti în lacrimi visul înseamnă că treci printr-o ... "
Lada : Lada cu zestre, lada plina de vei visa, reusite prevesteste. Lada goala, vazuta in vis, saracie inseamna. Lada goala de vei visa, saracie insemna, ... "
Lalea : Visul cu lalea nu e atat de bun pe cat de frumoasa este laleaua. De exemplu, daca te visezi mirosind o lalea, probleme de sanatate vei avea. Un buchet de lalele iti va vesti faptul ca sanatatea ta e cam subreda, dar nu e cazul de boala. Daca lalelele sunt divers colorate, sunt posibile si niste ... "
Lamaie : Lamaile sunt foarte acre, strepezesc dintii. Vazute in vis, mai ales daca le mananci, prevestesc nefericire, probleme sentimentale, disperare in suflet. Acest vis prevesteste si conflict cu persoana apropiata, in afaceri sau la serviciu. Vis bun este acela in care tu doar vinzi lamai -vei avea o ...

Lampa : Un noroc, o reusita, o implinire in perioada imediat urmatoare - daca lampa este aprinsa. Lampa stinsa - apar niste probleme in relatiile cu cei ... "
Lana : Cine va visa un morman de lana, un depozit de lana sau macar un caier foarte mare, castiguri va avea in viata de fiecare zi, precum si relatii bune la serviciu si cu cei de-acasa. Rau este visul in care te visezi rasucind sau torcand lana - inseamna necazuri, piedici, boala. Lana torcand sau ... "
Lant : Viata lunga si cu sanatate vei avea daca visezi lant de fier. Lant de aur - probleme de onoare, de demnitate, mai ales daca visezi ca pierzi acel lant. Lanturi multe, paguba sau pagube inseamna. Lantul mai inseamna si invinuire, adica o defectiune in relatiile tale cu persoane apropiate. A vedea ... "
Lapte : Laptele este simbolul binelui. Se stie ca in tara Fagaduintei curge lapte si miere. De vei visa vas mare cu lapte sau mai multe vase cu lapte, viata ta va fi linistita si armonioasa, netulburata de vreun rau. De vei visa lapte de vaca -relatii bune vei avea. Lapte proaspat muls, sanatate inseamna. ... "
Laptop : Dacă visezi că foloseşti un laptop, visul reprezintă nevoia ta de a comunica cu ceilalți, în orice împrejurare. Dacă visezi că laptop-ul ... "
Laptuca : Aceasta planta, din care se face salata, prevesteste de bine. in schimb, daca visezi ca insamantezi asa ceva, o paguba vei avea. De vei visa ... "
Latrat : De vei auzi in vis asa ceva, necazuri vei avea. Se mai zice ca latratul de caini, in vis, inseamna ca vei auzi despre moartea unui cunoscut sau a unui om important. A auzi latratul in vis sugereaza ca esti enervant pentru cei din jur fiind morocanos si nervos. Visul poate fi, de asemenea, similar ... "
Leagan : Rau este daca vei visa leagan legat cu lant - visul prevesteste puscarie. in general, visul acesta prevesteste un botez, ca vei participa la un botez sau ca vei boteza chiar tu. De te visezi leganandu-te, semn e ca ai vrea o pauza, o vacanta, ca ai vrea ceva timp liber. A vedea un leagan in vis ... "
Lebada : Dacă visezi o lebadă albă visul simbolizează harul, puritatea, frumusețea, demnitatea, bogăția și prestigiul. Ceva sau cineva care ar putea fi inițial neatrăgătoare se poate dovedi a fi destul de atractiv. Este important să nu se prejudicieze o situație sau o persoană bazându-te ... "
Lego : Dacă visezi că te joci cu piesele Lego, visul indică abilitatea de a face ceva dintr-un singur bloc. Visul se poate referi la "piatra de temelie" sau fundația unui plan. Visul poate fi de asemenea, un joc de cuvinte ca "dă drumul". Este ceva în viața reală de care ai nevoie să dai ... "
Legume : Nu vei avea izbanzi in ceea ce faci, desi te agiti destul de mult. Totusi, semnele acestui vis sunt, in cele urma, bune. in ceea ce priveste sanatatea, va fi foarte bine, mai ales daca visezi ca mananci legume. E bine si daca te visezi culegand legume, mai ales daca rodul este bogat - iti va merge ... "

Lemne : E bun doar visul in care tai copaci - vei fi fericit. Lemne uscate inseamna seceta, iar daca tii lemne in brate, mai ales daca sunt uscate, vei ... "
Lenjerie : Lenjerie curata si frumoasa de vei visa, semn bun este, vei primi in primul rand niste vesti bune. Lenjerie murdara - esecuri vei avea, ceea ce-ti vei propune, nu se va infaptui. Lenjerie intima - ai planuri de dragoste. Dacă visezi că porţi lenjerie, visul reprezintă identitatea sexuală, ... "
Leopard : Acest animal de prada sugereaza faptul ca te afli in preajma unui pericol. Ai niste indoieli in sufletul tau, poate ca ti-ar trebui si ceva curaj. Dacă visezi un leopard sălbatic, visul sugerează că vei depăși în cele din urmă dificultățile prin insistență. Dacă leopardul este ... "
Lepros : Vis rau. De vei vedea in vis un le-pros, cu boala sau cu moartea te vei confrunta -daca nu tu, atunci cineva apropiat. Suparare va avea cel care se ... "
Lesin : Daca o persoana casatorita va visa ca e cuprinsa de lesin, castiguri materiale va avea, la serviciu sau in afaceri. Sa visezi ca leșini sugerează incapacitatea ta de a te confrunta cu unele probleme de subconștient sau sentimente. Ai nevoie să fii mai conștient de tine insuti și sa-ti ... "
Leu : Lei luptandu-se: priveste bine, asa se bat intre ei dusmanii tai. Leoaica - semne bune pentru viata ta, vei reusi in ceea ce ti-ai propus. Leul vazut in vis e semn de putere si de onoare. De vei visa masculul leu, vei avea parte de asa ceva in perioada imediat urmatoare, dar asta nu inseamna ca o ... "
Levitatie : Dacă te visezi plutind, visul sugerează că ai idei bizare și exagerate. Ai nevoie să fii mai realist. Alternativ, visul înseamnă că nu te simţi în siguranță. Te simţi neajutorat și deconectat de cei din jur. Dacă visezi pe cineva plutind, visul reprezintă dorinţa de a fi de ... "
Libelula : Semn bun daca visezi o libelula zburand. Esti cu inima usoara si ai senzatia de libertate. A vedea o libelula in visul tau simbolizeaza schimbare și regenerare. Se poate indica, de asemenea, faptul că ceva în viața ta poate să nu fie asa cum pare la prima vedere. Alternativ, visul ... "
Liceu : Sa visezi despre liceu se referă la legăturile și prieteniile pe care le-ai făcut în timp ce erai în liceu. Ce lecții spirituale ai învățat? Visul poate, de asemenea, să iti spuna că ai nevoie sa începi pregătirea pentru lumea reală. A visa ca trebuie să repeți liceul sugerează ... "
Lift : Dacă visezi că te urci într-un lift visul reprezintă bogăție şi o creștere a statutului. Este posibil să fi ajuns la un nivel mai înalt de conştiinţă şi te uiţi la lume dintr-un punct de vedere elevat. În cazul în care liftul se deplasează în sus fără un control modern sau se ... "
Lighean : De vei vedea in vis un lighean, inseamna ca ai niste planuri, niste ganduri mari privind o relatie sentimentala. Visul acesta, mai ales daca visezi ca te speli intr-un lighean, mai inseamna si faptul ca vei fi invinuit pe nedrept. De te vei visa spalandu-te intr-un lighean, asteapta-te sa tragi ... "
Liliac : Vis bun, tu sau altcineva apropiat va scapa de o boala, mai ales daca liliacul e in pestera lui, linistit. Liliac zburand de vei visa, semn e ca un dusman nu te slabeste cu atentia lui. De vei visa ca prinzi un liliac, vei avea un dusman mai putin. A vedea un liliac în vis simbolizează ... "
Limba : Vei avea un castig daca te vei visa cu limba scurta. Vis foarte rau daca te visezi mancand limba - semn de moarte, mai ales daca nu stii ce fel de limba este. Limba de animal de vei visa ca mananci, vis cu urmari bune, s-ar putea sa petreci. Dacă visezi propria ta limbă visul reprezintă ... "

Limuzina : De vei visa ca ai o masina foarte luxoasa sau chiar daca o vei vedea prin apropierea ta, semn rau este, de necazuri, de dificultati in relatiile cu ceilalti, de posibile lipsuri materiale sau framantari sufletesti. Dacă visezi o limuzină, visul indică faptul că ai un sentiment exagerat de ... "
Lingura : Se zice ca vei avea mare pofta de mancare. Lingurita, mai ales lingurita de argint -vei avea niste complicatii sentimentale, ceva privind relatiile ... "
Lipitoare : Animal insuportabil la vedere, dar cu unele aplicatii in medicina traditionala. De va aparea in vis, inseamna ca ai prieteni care iti cam canta in struna, care te lingusesc. Probabil ca au niste interese..., in realitate s-ar putea sa-ti fie dusmani. Dacă visezi că eşti mușcat de lipitori, ... "
Litere : De vei visa litere, mai ales litere aflate in gramada, puse cum se nimereste, semn e ca ai multe relatii cu cei din jur, ca esti legat de ei si ei de tine, ca si tu si ei simtiti nevoia sa fiti impreuna. Dacă visezi litere ale alfabetului, visul simbolizează orice obiect, animal, asociat cu sau ... "
Livada : Vis minunat, livada poate da bogatia si minunatia fructelor. Semn bun pentru viata ta - mai ales daca livada e inflorita sau e plina de roada. Daca pomii sunt saraci, uscati, in suferinta, semn ca in viata reala nu vei avea reusite, ca vei avea probleme, necazuri, viata grea, framantari, ... "
Locomotiva : Visul poate prevesti o iesire din locul tau de bastina, dar si siguranta de sine, stapanire, capacitate de a te conduce singur. Dacă visezi o locomotivă, visul se referă la felul tău de a merge mai departe și de a reuși în viață. Alternativ, o locomotivă reprezintă povara care se ... "
Locuinta : Cel mai bun vis in acest caz este acela in care visezi ca iti cumperi o locuinta. Vei avea un adapost, un scut in fata vietii si de aceea norocul te va sluji. in schimb, daca visezi ca iti vinzi locuinta, vei avea o pierdere. Daca vei visa ca iti darami locuinta, rau este, inseamna nefericire. ... "
Loterie : De vei visa o agentie loto sau joc de loterie, nu-i nici o scofala, nu vei castiga la loto. in orice caz, banii dati pe bilete ii vei pierde. De te vei visa cumparand un loz sau un bilet de loterie, semn e ca la serviciu sau in afaceri nu-ti va merge bine. Visul de a juca la loterie sugerează ... "
Lovit,lovitura : De vei visa ca lovesti pe cineva, in viata reala vei avea necazuri. De vei auzi in vis o lovitura, in viata ta vor aparea surprize neplacute, incertitudini, momente dificile. Cel ce se va visa lovit cu pietre, de vorbe rele va avea parte. Pietrele din vis sunt vorbele veninoase ale dusmanilor tai. ... "
Luand,a_lua : De vei visa ca iei de la sarmani, necazuri mari te asteapta. Cel ce se va visa luand apa dintr-un izvor, semn e ca sanatatea lui e buna si va fi buna. Luand apa din fantana -momente favorabile la serviciu sau in afaceri, oricum bine in cariera profesionala. Luand apa din rau - semn bun. De te vei ... "
Lucruri : Visul acesta are mai multe explicatii. De exemplu, de vei visa lucruri dulci, cei din jur nu se vor purta prea amabil cu tine, vor fi rautaciosi, te vor ironiza. Si pe deasupra iti vor spori si grijile. Un lucru alb de vei visa, va fi bine, castig inseamna. Lucru de aur - cei din jurul tau sunt ... "
Lumanare : Se zice ca de vei visa o lumanare aprinsa, semn bun este, foarte posibil in plan sentimental, in dragoste. Exista si o explicatie ce vine din zonele montane ale tarii, potrivit careia visul cu lumanare aprinsa prevesteste un pericol. Lumanare stinsa - degeaba te agiti, n-ai nici un spor in ceea ce ... "
Lumina : Semn foarte bun este daca visezi multa lumina si mai ales lumina puternica a soarelui. Dacă visezi o lumină ciudată, visul reprezintă gândurile din aspectele primare și părțile mai puțin dezvoltate din subconştientul tău. Dacă visezi un chip luminos, visul simbolizează ... "
Luna : Se zice ca daca visezi o luna mare, aurie, plina, pe un cer senin, vei avea un castig, semn de bogatie, de bine. Despre o luna foarte mare, de mamaliga, cum se spune, exista explicatia potrivit careia prietenii tai sunt foarte buni si de nadejde. Luna rosie - vei avea o suparare. Cel mai rau vis ... "
Luntre : De vei visa plutind o luntre pe un lac linistit, semn bun este, iti va fi bine mai ales din punct de vedere sufletesc. Este un vis bun, echilibru, ... "
Lup : Lupul vazut in vis prevesteste un dusman sau te atentioneaza ca ai un dusman redutabil. Atentie, deci, in depistarea acestui inamic. Lupi mai multi de vei vedea in vis - vei avea o paguba sau un necaz la serviciu. Lupi uniti in haita inseamna prevestire de razboi, de conflict mare. De visezi ca te ... "
Lupta : Visul cu lupte poate fi urmare a faptului ca esti foarte preocupat de ceva anume, ca esti ingrijorat. E bun visul in care te lupti si iesi invingator - asa va fi si in viata de zi cu zi. Cel ce va visa ca se lupta cu o fiara, in viata reala se va lupta cu dusmanii sai. De vei visa ca te lupti si ...

Interpretarea viselorAlege prima litera a simbolului din vis