Interpretare vise cu H

Simbolurile in culoarea albastra sunt link catre interpretarea viselor in detaliu, cu toate variantele viselor explicate


HAI!: (strigând) nevoia unui stimulent, a unei încurajari, pierderea curajului de a continua.
HAINE: element de context ce vizeaza imaginea proprie în fata celorlalti; personalitatea, firea, caracterul personal; în functie de aspectul hainelor, la fel poate fi interpretata impresia facuta celor din jur; vezi si costum; (prea mari) aroganta, aere de superioritate; (prea mici) modestie, complex de inferioritate, mari resurse nefolosite, talente ascunse; (rupte sau murdare) reputatie stirbita, nevoia de a repara imaginea sifoata; critici, bârfe, intrigi; (ponosite, cernite, vechi, cenusii, negre, de doliu) teama de pierdere a unei pozitii favorizante; risc, anxietate; dorinta de autocompatimire sau consolare, pierderea curajului si a initiativei, pasivitate; (albe, noi sau curate) crearea unei imagini favorabile, armonie, comunicare buna, optimism, veselie, încredere în fortele proprii, optimism, atitudine pozitiva sinceritate, corectitudine, caracter placut, simpatie; (colorateîncredere în viitode moda veche sau originalitate, veselie, simpatie, amicitie, distractie, amuzament; viziune originala, schimbare si la nou; (demodate) conservatorism, rigiditate, teama de nou si de schimbare, încapatânare, pasivitate; (rosii) îndrazneala, tupeu, încredere, originaleactiune, dinamism, energie; (originale, extravagante, ciudate, ) crearea unei imagini noi prin socarea celor din jur, gesturi neobisnuite, iesirea din orice tipar, surprize, schimbari neasteptate, nevoia de a face schimbari majore; (cele pe care le folosesti zi de zi) obisnuinta, rutina, amânarea oricaror schimbari, atitudine constanta, poate chiar rigiditate, încapatânare, frica de schimbare; (de gala) dorinte de marire, de a impresiona, de realizare, de bogatie, de autodepasire, de recunoastere a meritelor; mari sperante, optimism; (pe care nu leai îmbraca niciodata în mod normal, care nu îti plac sau care nu ti se potrivesc) nevoia urgenta de a face o schimbare de imagine sau de atitudine, chiar daca acestea cer un sacrificiu sau un compromis; (pierdute) deruta, lipsa de încredere în fortele proprii, pesimism, eschivare, fuga de lume, compromitere, descurajare; (gasite) repararea imaginii sau a reputatiei, schimbare favorabila, recapatarea încrederii si a sperantei; (în bagaj) sentimentul ca e nevoie sa faci o schimbare urgenta asupra propriei tale vieti sau mentalitati; (în dulap) nevoia unei organizari si planificari, nevoia scoaterii la iveala a propriilor resurse si talente pentru a crea o la mâna a douaimagine noua sau a repara una veche gresita; modestie, situatie materiala precara, acceptarea unui compromis sau a unui sacrificiu, umilinta; (de copil) imaturitate, infantilism, incostienta, atitudine deschisa, sincera asupra vietii, dar fara a fi constient de dificultati, nevoie de protectie; (de ploaie) protectie, dorinta de a nu fi ranit, vulnerabilitate, emotivitate, sensibilitate.
HALTERE: probleme, perioada dificila, piedici, nevoia de a experimenta înainte de a actiona decisiv; nevoia unei pregatiri, a acumularii de experienta; vezi si greutate.


HARTA: pierderea directiei, deruta, nevoie de îndrumare, incapacitatea de a întelege situatia în care te afli, (punct indicat pe harta) atentionare cu privire la calea pe care trebuie so apuci, posibilitatea aparitiei unor noi cai de actiune, cautarea de noi sanse sau idei; (cautând un punct pe harta) deruta, sentiment de neintegrare în mediul în care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cât mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului în care te afli, ca trebuie sa mai cauti; (desfacuta) receptivitate fata de cei care tear putea ajuta; (strânsa sul) dezinteres, indiferenta fata de cei care ar putea sa te îndrume; (rupta) solutiile cele mai bune intr-o situatie derutanta pot fi cele deja cunoscute, care tiau mai fost de ajutor si altadata; cauta îndrumare la persoane cu experienta.
HÂRTIE: (de scris) vezi foaie; (igienica) situatie jenanta, umilinta, risc de compromitere sau de stirbire a reputatiei, dar necesar pentru evolutia viitoare sau pentru eliberarea de o problema stresanta. interpretare vise
HIDROCENTRALA: creativitate, emotivitate, afectivitate puternica, implicare sufleteasca intr-un proiect important, imaginatie si inspiratie, mari trairi emotionale. interpretare vise
HIENA: capacitatea de a trece peste obstacole si peste probleme, lipsa de scrupule, tupeu, îndrazneala, rezistenta împotriva dusmanilor, raspunde dusmanilor cu aceeasi moneda, talentul de a iesi învingator prin esecul altora.
HOL: aspecte legate de modul în care intri în contact cu societatea; capacitatea de adaptare, de interactiune, de schimburi de idei si opinii; noi cai de acces, posibilitatea de a selecta din mai multe variante, legaturi, contacteinterpretare vise.
HOMOSEXUAL: dragoste de sine, egoism, narcisism, parere exagerat de buna despre sine


HOTEL: stare de provizorat, de scurta durata, fara sansa de a da nastere unor rezultate sau efecte durabile.
HOT: (tu esti cel care fura) situatii jenante, care necesita solutii incorecte, perioada dificila, situatie materiala precara; lacomie, pierderea controlului asupra propriilor fapte, sentiment de culpabilitate; (altul care fura) te simti frustrat si doresti sa capeti ceva ce crezi ca este al tau, nedreptati, teama de esec sau de pierdere.


Hacker : Sa visezi ca un hacker intra în computerul tau simbolizează punctele vulnerabile și punctele slabe. Visul poate fi o modalitate de a iti spune că ai nevoie sa lucrezi la construirea stimei de sine a ta. Sa visezi ca hack-uiesti computerul altcuiva indică faptul că ti-ai depășit limitele ... "
Haina : Acest vis apare frecvent in somnul femeilor si doar rareori in somnul barbatilor. Are o multime de explicatii. Cele mai importante sunt: de pierzi o haina, in vis, paguba vei avea in viata reala; vei avea paguba si daca te visezi imbracat foarte luxos sau foarte saracacios, cu haine rupte si ... "
Halat : A vedea sau a purta un halat de baie în visul tău reprezintă nevoile tale personale sau probleme de confidențialitate. De asemenea, se referă la ... "
Haltere : De te vei visa ridicand haltere, vei scapa de datorii. Cu cat haltere sunt mai grele, iar tu le ridici mai usor, cu atat vei scapa mai repede. in ... "
Hamac : A vedea un hamac în visul tău înseamnă că ai nevoie sa acorzi ceva timp pentru activitati de plăcere și pentru hobbyuri. Ai nevoie sa te relaxezi! Sa visezi ca tolannit într-un hamac se referă la aprecierea ta pentru viață. Acorda timp suficient pentru a te opri și pentru a te bucura ... "
Hamuri : Este o prevestire de calatorie. Daca visezi hamuri sau haturi, vei pleca undeva. Atunci cand visezi ca pui hamurile si haturile pe cai, semn e ca vei limpezi problemele din gospodaria si familia ta. De vei visa hamuri sau haturi, o calatorie vei face. Daca visezi ca pui hamurile pe cal e semn e ... "
Handicap : Sa visezi ca tu sau cineva este handicapat simbolizeaza propriile slăbiciuni și nevoi. Te confrunti cu multe provocări și ai nevoie sa-ti maximizezi potentialul pe deplin. Ia în considerare ce parte a corpului are un handicap și simbolismul său. Alternativ, se sugerează că devii prea ... "
Harta : Harta vazuta in vis iti vesteste o calatorie, probabil in strainatate. Nu e bine daca visezi harti rupte, harti sfasiate - planurile pe care ti le-ai facut nu se vor implini. Prevestire a unei calatorii in strainatate. Daca cauti un loc pe harta semnifica un sentiment de singuratate sociala, de ...

Hartie : Visul acesta iti dezvaluie tensiunea sufleteasca in care te afli. Hartie de rupi, in vis, cineva te va exaspera, te va enerva. Hartie scrisa, coala de hartie scrisa - certuri vei avea. Hartie alba, nescrisa - prevesteste reusite in afaceri sau la serviciu. A vedea hârtie albă si goala în visul ... "
Holda : De vei visa holde necoapte, vremea va fi in schimbare si vei avea dureri de oase, s-ar putea sa te supere reumatismul. Vis bun daca visezi holde coapte - vei reusi in planurile tale si vei avea castig. Exista si explicatii potrivit carora holdele coapte prevestesc seceta, uscaciune. Holde verzi, ... "
Hot : In general, visul cu hoti prevesteste o intalnire, de obicei neasteptata. De vei visa ca prinzi un hot, vei avea niste necazuri, niste controverse. Cel care va visa cum ii intra hotii in casa, nu trebuie sa aiba teama de concurenti sau de cei care-1 invidiaza Dacă visezi că eşti un hot visul ... "
Hotel : Ai prieteni sau tovarasi de afaceri care-si schimba opiniile. Sunt oameni care nu prea se tin de cuvant si care te cam incurca in ceea ce ai de facut. A vedea un hotel în vis semnifică o nouă stare de spirit sau o schimbare in identitatea personala. Treci printr-un fel de tranziție și ... "
Hrana,mancare : De te vei visa hranind animale, o bucurie vei avea. Cel care se va visa hranind pasari, o veste va primi. Aceasta veste nu va fi placuta. Este bun visul in care te visezi hranind oameni - vei primi o veste buna. De te visezi hranindu-te pe tine insuti, te asteapta o perioada cu multa agitatie. ... "
Hristos : Vis exceptional! De mult bine vei avea parte, iar sufletul tau va fi iluminat. A vedea pe Hristos în vis reprezintă perfecțiunea Sinelui și adevarul spiritual. Ai nevoie sa te implinesti prin iubire. Acest simbol are mai multe asociații personale pentru tine, în funcție de credința ...

Interpretarea viselorAlege prima litera a simbolului din vis