Interpretare vise cu G

Simbolurile in culoarea albastra sunt link catre interpretarea viselor in detaliu, cu toate variantele viselor explicate


GALBEN: poate avea atât conotatii pozitive, cât si negative: confort fizic si psihic, încredere, putere de convingere; atrage atentia asupra unor sentimente nedemne, cum ar fi lasitatea, teama, gelozia, avertizândute ca trebuie sa dai dovada de mai multa prudenta în actiuni; încredere în fortele proprii, desi poti întâmpina obstacole nebanuite; bucurie, simt artistic, atractie fizica si sexuala, gust pentru frumos, înclinatii artistice, placeri; element de context ce vizeaza partenerul de viata sau sora; (daca visul are o tenta fericita) entuziasm, energie debordanta, armonie, caldura, creativitate, intuitie, pace, speranta; (daca visul are o tenta nefericita) temeri, incapacitatea de a actiona.
GARAJ: element de context ce vizeaza resursele personale: financiare, de caracter, talente ascunse, cunostinte, orice gen de bun sau valoare tinuta în rezerva, cu scopul de a fi folosit la nevoie; (intrând în garaj) nevoia de a economisi aceste resurse, de a nu le risipi pe actiuni marunte; (iesind din garaj) nevoia de a folosi din plin aceste resurse; (fiind în garaj) tendinta de a acumula aceste resurse pentru momente mai dificile, deci expectativa, senzatia de stagnare.
GARA: (sosind trenul în gara) noi sarcini si obligatii, vesti; (plecând trenul în gara) perioada de repaus, de odihna, departe de orice obligatii; (aglomerata) obligatii si sarcini multiple pe plan profesional; perioada de încercari, teste, examene, concursuri, dispute intelectuale, suprasolicitare nervoasa si psihica; oboseala, extenuare, stress, toate acestea intr-un context ce nu ofera prea multa liberate de miscare, fiind obligat sa respecti niste reguli stricte; (goala, parasita) perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres; (asteptând în gara) senzatia ca lucruri noi urmeaza sa se întâmple pe plan profesional; noutati, vesti, discutii colegiale; dorinta de a gasi un alt loc de munca sau o alta profesiune; noi initiative pe plan profesional; (conducând pe cineva la gara) sprijin în probleme profesionale; consiliere, sfatuire din partea unor persoane cu experienta.                                      


GARD: (care trebuie escaladat) obstacole, probleme, incapacitatea de a continua o actiune; (care înconjoara un spatiu, incomplet închis, cu posibilitate de iesire) constrângeri, libertate limitata de actiune sau de exprimare; (care înconjoara un spatiu, complet închis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de liniste) protectie, prudenta exagerata, nevoie de odihna, de retragere din mijlocul agitatiei, autocontrol, nevoie de intimitate; (care înconjoara un spatiu, complet închis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de neliniste) izolare, egoism, egocentrism, avaritie, separare, teama de a nu fi prins în capcana.
GAURA: (în ceva) eroare trecuta cu vederea, risipa de energie, pierderea unor resurse importante pe fleacuri sau lucruri neimportante; ceva lipseste sau trebuie schimbat în viata ta; (în ciorap sau pe haine) imagine stirbita, ce necesita o schimbare totala, nevoia de a crea o imagine mai buna despre tine; (întunecate sau adânci) teama de necunoscut, de imprevizibil; (gaura cheii) secrete, dorinta de a afla unele detalii greu accesibile, spionare, tendinta spre bârfa, lipsa de încredere în ceilalti.
GAZ: (miros de gaz) erori ce ar putea crea necazuri; atentie sporita asupra actiunilor proprii sau ale altora, pentru a nu se strecura vreo greseala; actiuni riscante.
GÂNDACI: repulsie, senzatie de respingere, oroare; perioada dificila a vietii, în care esti supus multor schimbari neplacute, traumatizante chiar; nevoia de odihna, de retragere din agitatia vietii, de revigorare fizica si psihica; tendinta de a-ti neglija propria persoana si de a te compromite.
GÂT: element de context ce vizeaza persoane de legatura, orice intermediere, sprijin, relatie din partea altora.
GAINA: credulitate, naivitate, neglijenta, supunere în fata celor mai puternici, creativitate, intuitie, spirit ocrotitor.
GALEATA: (plina) reusita, noroc, satisfactie, emotii si sentimente puternice; (goala) esec, pierdere de timp, fara a ajunge la rezultate bune, incapacitatea de a-ti exprima sentimentele, reprimarea emotiilor, timiditate, emotivitate.
GALUSTE: jigniri, necesitatea de a uita sau de a trece cu vederea unele ofense primite de la altii, sacrificiu, compromis.
GASI: (ceva pierdut) regret, dorinta de a repara o greseala, sanse de a te reabilita; (a gasi ceva nou) vezi a descoperi.
GEANTA: (de femeie) vezi poseta; (de umar sau de voiaj) mobilitate, adaptare, capacitate de a accepta schimbarile din mers, rapiditate în actiuni, senzatia ca nu mai este timp pentru tatonari, dorinta de schimbare; (mare, încapatoare) vezi valiza.
GEMENI: (nascând sau vazând) responsabilitati greu de asumat, oboseala, extenuare, exces de zel, depasirea oricaror limite sau posibilitati; parere exagerata despre fortele proprii; (având un frate geaman) necesitatea de a te cunoaste mai bine, posibilitatea de a-ti forma o noua imagine în fata celorlalti, dorinta de schimbare, dualitate, toane, fire schimbatoare, idei contradictorii, caracter sau comportament instabil, nevoia de a gasi un echilibru în ceea ce faci.
GENUNCHI: flexibilitate, adaptabilitate, acceptarea schimbarilor; (stând sau asezândute în genunchi) supunere, umilinta, compromis, sacrificiu, caracter slab, nevoia de a cere iertare sau de a-ti recunoaste greselile; (lovit la genunchi) piedici, critici, necesitatea de a accepta unele constrângeri.
GHEARA: (animal cu ghearele scoase) amenintare, avertisment; (zgâriat) moment de slabiciune, riscul de a face greseli, neatentie.


GHEATA: (murdara) anxietate, deruta sentimentala, stress, teama de respingere sau de eroare, deruta, stare de confuzie; (curata) rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate; (mergând sigur pe gheata) încredere în ceilalti sau în persoana iubita; (mergând nesigur pe gheata) precautie, prudenta sporita în relatie cu ceilalti, neîncredere, îndoieli, teama de a nu fi înselat.
GHETAR: vezi gheata; (aisberg pe apa) pericol greu de apreciat fara un studiu aprofundat, obstacol mai dificil decât pare la prima vedere, risc.interpretare vise
GHIOCEL: infantilism, puritate, inocenta, copilarie, fragilitate, vulnerabilitate aparenta, un nou început.
GHIPS: (mâna sau piciorul în ghips) lipsa mijloacelor concrete de a ajunge la niste rezultate favorabile, stagnare, impas, piedici, senzatia ca stai pe loc; rigiditate, conservatorism, tendinta de a nu accepta schimbarea; (material de constructie) provizorat, actiuni sau rezultate temporare, soliditate sau siguranta aparente.
GIMNASTICA: sociabilitate, mobilitate, adaptabilitate, acceptarea schimbarii, lipsa oricarei atitudini rigide.
GINECOLOG: (daca esti femeie) temeri, riscuri, anxietate, panica, nesiguranta; (daca esti barbat) situatii penibile, jena.
GIRAFA: element de context ce vizeaza persoane de legatura, orice intermediere, sprijin, relatie din partea altora, dar care sufera sau stârnesc unele întârzieri sau amânari.
GIRUETA: (pe vârful casei, nemiscata) lipsa momentana a oricaror solutii, stagnare, pasivitate; (învârtita de vânt) deruta, dar cu sanse de a gasi solutii
GLOB PAMÂNTESC: (pentru orele de geografie) unele probleme par mai mici decât în realitate, tendinta de a ignora complexitatea unei probleme, eschivare, fuga de realitate, neacceptarea unor probleme majore; (cautând un loc pe glob) deruta, sentiment de neintegrare în mediul în care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cât mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului în care te afli, ca trebuie sa mai cauti; (pamântul vazut din cosmos) grandoare, admiratie, respectarea valorii, dorinta de a atinge celebritatea.
GLONT: (rana de glont) greseala majora, dar care poate fi reparata; (glont scos din rana) posibilitatea de a repara o greseala importanta, repercusiuni grave ale unei actiuni nepotrivite; (în afara unei arme sau în arma) avertisment, risc de a gresi; pericol iminent, orice greseala te poate costa mult; (împuscat) vezi a împusca.
GOGOSI: minciuni, exagerari, abuzuri, ascunderea adevarului, crearea unei imagini false.
GOL: (loc gol între mai multe ocupate) asteptarea unor evenimente, sentimentul ca mai exista si alte variante în ceea ce faci, sociabilitate, dorinta de integrare, de implicare sau de acceptare intr-un mediu anume; (un recipient  sticla, cutie etc  gol) lipsa unor resurse, sentimentul ca îti lipseste ceva; (gol la fotbal) atingerea scopului, apropiere de rezultate favorabile, sentimentul ca te afli pe drumul cel bun, ambitie, perseverenta; (dezbracat) vezi goliciune.
GRAJD: element de context ce vizeaza imediata apropiere, intimitatea, viata personala.


GRANITA: limite stricte, piedici greu de trecut, imposibilitatea de a încalca niste reguli, libertate limitata.
GRAS: (tu gras  daca te preocupa silueta) pierderea respectului de sine, imagine proasta, panica, teama de a nu fi respectat sau acceptat; (tu gras  daca nu te preocupa silueta  sau om gras) protectie, încredere, siguranta, perioada satisfacatoare.
GRATII: (la geam sau la usa) limite stricte, piedici greu de trecut, imposibilitatea de a încalca niste reguli, libertate limitata, complexe personale, autoobstructionare, limite impuse de unul singur, lipsa inspiratiei; (închis dupa gratii) vezi închisoare; (taind sau trecând de gratii) dorinta de a scapa de unele piedici sau restrictii, cautarea independentei.
GRAVIDA: (ca tu esti gravida) depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil: teama, panica, libertate limitata, pierderea independentei sau, dimpotriva, asteptare, asumarea de bunavoie a responsabilitatilor, spirit ocrotitor, dorinta de a fi util; (o alta femeie) idei, responsabilitati, imaginatie, inspiratie, mari resurse pentru a ajunge la rezultate favorabile, creativitate.
GRÂU: (lan) dorinte de bogatie, de realizare, de acumulare; (spic) saracie, situatie materiala precara, probleme financiare; (graunte) nevoia de a economisi, încetul cu încetul; acumulare sau evolutie lenta.
GRADINA: (cu legume sau cu flori) acumulare si evolutie numai prin efort si rabdare; (paraginita) pierderea interesului, lene, delasare, abandonarea unor proiecte; (gradina frumoasa) sperante, optimism, încredere în viitor, dorinte de dragoste si de fericire.
GREIERE: lene, delasare, pierdere de vreme, mult zgomot pentru nimic, risc de esec prin neglijenta sau neimplicare.
GRI: teama, confuzie, deruta, perioada de tranzitie, monotonie, rutina, uniformitate, plictiseala, lipsa de originalitate sau de imaginatie, stress, tristete, melancolie, mohorâre, suparare; (gri deschis) pace, neutralitate, sentimente pasnice, liniste sufleteasca; (gri închis) teama, nesiguranta, neîncredere, deruta.interpretare vise
GRINDINA: risc de esec, posibilitatea de a pierde totul din motive ce nu tin de tine, piedici neasteptate.
GRIPA: incapacitatea de a te face înteles, indispozitie, pierderea interesului, crearea unei imagini proaste prin neimplicare, piedici.
GROAPA: vezi prapastie sau gaura.
GUMA: (mestecând) plictiseala, dezinteres; (lipita de ceva) sentimentul ca esti prins în capcana, piedici, stagnare, nervozitate, imposibilitatea de a te elibera de o situatie enervanta; (de sters) vezi radiera.
GUNOI: nevoie de ordine si purificare, de organizare, de eliberare de sentimente sau lucruri inutile; nevoia de a uita situatii din trecut ce nuti mai sunt necesare; maturizare; nevoia de a-ti reabilita imaginea sau reputatia.
GURA: dorinta de a te exprima si a te face înteles; (frumoasa) amabilitate, vorbe frumoase, gânduri bune, armonie si întelegere, buna comunicare cu ceilalti, impresie buna, expresivitate, forta de convingere; (urâta) opusul celor de mai sus.
GUVERN: nevoia unui control sau a unei supravegheri în ceea ce faci, autoritate, conducere, probleme administrative.


Gaina : Se zice ca daca visezi gaini mari si grase, noroc in dragoste vei avea. in general, gaina vazuta in vis e semnul unei femei apropiate si cu suflet bun. Se zice ca daca vei visa o gaina umbland prin curte, vei avea inca un copil, visul acesta prevesteste o sotie sau o alta femeie cu suflet bun; ... "
Galbeni : Se zice ca daca te vei visa ca ai bani vechi, de aur, vei avea un castig. in cazul in care visezi ca dai cuiva galbeni, semn e ca in viata de zi cu zi vei jigni grav pe cineva. Daca tu primesti galbeni, in viata reala vei primi un sprijin. Culoarea galben are conotatii atat pozitive cat si ... "
Gandaci : De vei vedea in vis gandaci sau viermi, nu te speria, vei avea un castig. Daca visezi ca gandacii sau viermii se urca pe tine, visul prevesteste lucruri nu prea bune, vei avea niste incidente in viata sentimentala, in afaceri sau la serviciu. A vedea un gândac în visul tău simbolizează ... "
Garaj : Sa visezi ca esti intr-un garaj semnifică o perioadă de inactivitate și lenevie în viața ta. Simți că esti lipsit de direcție sau de orientare în atingerea obiectivelor tale. Sa visezi ca iti parchezi mașina în garaj reprezintă securitatea și stabilitatea adusă de realizarile tale ... "
Gard : Cine va visa ca se imprejmuieste cu un gard, de siguranta si succes va avea parte. De vei visa ca te urci pe un gard si vezi departe sau ca sari peste un gard, viata ta se va imbunatati, in cazul in care visezi ca treci pe sub un gard, te pandeste un pericol in afaceri sau la serviciu. il poti ... "
Garla,Rau : De vei vedea in vis o garla, un sant cu apa tulbure, necazuri vei avea, iar sufletul iti va fi greu, intunecat. De vei visa ca sari peste un sant, in viata reala vei vedea o persoana importanta, in general, visul cu garla, cu sant cu apa murdara curgand lenes, semn rau este, prevesteste necaz, ... "
Garoafa : Visul prevesteste o petrecere si nu orice fel de petrecere, ci una de proportii. A vedea garoafe in visul tau simbolizeaza lumina, vitalitate și ... "
Gasind,a_gasi : Planurile pe care le-ai facut sau le vei face sunt realiste si iti vor reusi. Să visezi că găsesti ceva sugerează că intri în contact cu unele aspecte ale psihicului sau subconștientului tau. Iti recunosti o parte din tine care a fost reprimată sau nedezvoltata anterior. Alternativ, visul ...

Gaste : De te vei visa proprietar de gaste, nu e bine, traversezi o perioada de nesansa, de nenoroc in ceea ce faci sau vrei sa faci. De vei visa gaste zgomotoase, gaste gagaind, de bine este, vei scapa de un necaz. Gaste zburand - niste colaboratori iti vor incurca treburile. De vei visa ca hranesti ... "
Gat : A-ti vedea gâtul în visul tău înseamnă relația dintre minte / mental și corp / fizic. Aceasta reprezinta vointa, auto-restricția și nevoia ta de a-ti controla sentimentele tale și a le menține sub control. Sa visezi ca gatul tau este rănit sau dureros indică o separare între inima ... "
Gaura : Sa vezi o gaura in pamant denotă aspecte ascunse ale activităților tale. Pe de altă parte, aceasta poate însemna că te simțiți gol in interior. Acest vis poate fi o trezire pentru tine de a ieși și a te expune la interese și activități noi. Sa visezi ca pici într-o gaură ... "
Gazeta : Nu vei avea spor in ceea ce faci. Lucruri mai putin importante te vor ocupa mai mult decat crezi. in cazul in care visezi ca citesti o gazeta, vei primi niste vesti, chiar bune, dar pentru tine nu vor avea nici un efect, de vei visa o gazeta, semn e ca te vei pierde in nimicuri, ca sporul tau in ... "
Gelozie : Dacă visezi că eşti gelos pe o persoană, visul semnifică sentimente existente în viața reală. Visul poate dezvalui sentimente ale subconștientului de gelozie față de acea persoană. Alternativ, dacă visezi gelozie, reprezintă vulnerabilitate și frică de intimitate. Ai nevoie să ... "
Gem : Dacă visezi că mănânci gem înseamnă că o să ai surprize plăcute, lucruri dulci și noi descoperiri. Dacă visezi că faci gem, visul se referă la o viaţă de familie fericită. Dacă visezi că întinzi gem pe ceva, visul indică faptul că s-ar putea să fii prea copleşit, ai ... "
Gemeni : Dacă visezi gemeni visul semnifică ambivalența, dualități sau opoziţii. Eşti fie în armonie cu ideile și deciziile tale fie în conflict. Alternativ, gemenii reprezintă securitate în afaceri, fidelitate şi mulţumire cu viaţa. Dacă visezi că gemenii se luptă visul reprezintă un ... "
Gene : Dacă visezi genele tale sau visezi că acestea sunt în creștere visul indică faptul că încerci să te exprimi într-un mod subtil sau ascuns. Visul înseamnă, de asemenea, noroc. Dacă visezi că toate genele cad visul sugerează că ai dificultăți să te exprimi. Visul poate însemna, ... "
Gheata : O femeie te va insela. Visul cu gheata, mai ales daca gheata e multa, poate prevesti si o pierdere in afaceri sau la serviciu, prevestire a faptului ca vei fi inselat de o femeie. Daca este multa gheata in vis aceasta inseamna o pierdere in afaceri sau financiara. Dacă visezi gheață, visul ... "
Ghebos : De te vei visa ghebos, cocosat, necazuri inseamna, dificultati in munca ta. In schimb, daca vei visa pe altcineva ghebos si mai ales daca pui si mana pe cocoasa lui, vei avea un castig, un noroc, ghebos, cocosat de te vei visa, niste necazuri vei avea. Daca pui mana pe cocosat in schimb, ... "
Ghimpi : Semn de conflict, de cearta. Ai sau vei avea niste probleme sufletesti. Persoane apropiate tie iti vor produce dezamagiri, vei avea niste probleme ... "

Gigant : A vedea un gigant în vis indică o lupta mare intre tine si adversarii tai. Incerci sa depășesti un obstacol copleșitor. Alternativ, un gigant simbolizează o problemă, o persoană sau un sentiment care te domină. Ai un complex de inferioritate. Sa visezi ca te transformi într-un gigant ... "
Gingii : A-ti privi gingiile în visul tău sugerează că ai dificultăți in comunicarea emoțiilor sau gândurilor tale. Daca gingiile sunt dureroase, atunci înseamnă că ai tinut in frau toate acele emoții și gânduri negative pentru prea mult timp. Ai nevoie sa le dai drumul și sa începi sa-ti ... "
Girafa : Afacerile tale se vor inalta precum gatul girafei. Cineva apropiat te va sfatui si te va ajuta. A vedea o girafa in vis sugereaza ca ai nevoie să iei în considerare imaginea de ansamblu. Ia o perspectivă mai largă asupra vieții tale și unde se îndreaptă ea. Sa visezi ca mergi pe o ... "
Glas : Glas ademenitor, catifelat, mangaios de vei auzi, in vis, vei primi o veste buna. Glas dur, poruncitor - semn ca vei avea niste mici probleme cu superiorii. Glasuri mai multe, amestecate - vei avea o paguba, dar nu prea mare, de vei auzi un glas mangaios, in somn, vei primi o veste buna. Un glas ... "
Gloante : Gloantele, ca si armele de foc inseamna in primul rand primirea unei vesti. Daca vin asupra ta, gloantele inseamna o primejdie. Vei fi ajutat si vei ... "
Glod : Glodul, noroiul, mocirla au fost socotite intotdeauna prevestitoare de rau, mai ales in plan sufletesc unde vor aparea probleme grele. In general, ... "
Gluma : Dacă visezi că spui o glumă, înseamnă că nu eşti luat în serios și ca urmare te simţi frustrat. Pe de altă parte, nu eşti unul care ia o problemă în serios. Dacă visezi că auzi o glumă, înseamnă că faci ceva care este fie inutil fie ridicol. Visul îţi poate servi pentru a ... "
Gogosi : Gogosile de matase vazute in vis prevestesc aur, avere. De te vei visa mancand gogosi din aluat, te vei confrunta cu dificultati, cu necazuri - mai ... "
Gol,goala : Se spune ca daca visezi o femeie goala, in viata de zi cu zi vei avea o bucurie. Femeie goala vazuta in vis mai inseamna si petrecere si, poate, o casatorie. Barbat gol de vei visa, o rusine sau o suparare inseamna. Dacă visezi despre goliciune visul sugerează că ceva lipsește sau este ... "
Golf : A vedea un golf în visul tău reprezintă înțelegerea. Ceva este mai clar pentru tine. Sa visezi ca joci sau te uiti la golf semnifică indulgențe plăcute. Se poate indica, de asemenea, că stai degeaba și pierzi timpul. Alternativ, visul simbolizează realizările individuale și motivatia ... "
Gradina : Visul acesta are o multime de semnificatii. De exemplu, gradina frumoasa, ingrijita, inverzita si inflorita prevesteste o bucurie, precum si seninatate sufleteasca. Gradina inchisa cu gard mare sau gradina pazita cu strasnicie poate prevesti un necaz, o nerealizare, o dificultate. Gradina in ... "
Gradinita : Sa visezi ca esti la gradinita indică faptul că doresti sa fii ingrijit și nu trebuiasca să iti faci griji despre nimic altceva. Vrei să te întorci la un moment unde totul era mai simplu. Ia în considerare starea gradinitei pentru o semnificație suplimentară. În cazul în care gradinita ... "
Grajd : Grajdul cu animale e simbol de bogatie. Vazut in vis, plin cu animale, grajdul va prevesti castig, spor, rodnicie. De vei visa ca faci un grajd, ... "

Gramada : De vei visa o gramada de ceva anume, de exemplu de lemne uscate, semn rau este, vei trece printr-o perioada de saracie. Lemne uscate adunate in ... "
Gras : Omul gras este imaginea omului care o duce bine, care se descurca in viata si pe deasupra este si sanatos. Prin urmare, un vis cu om gras este bun, el va prevesti castig. Alte explicatii, aflate mai in ton cu epoca moderna, spun ca visul cu om gras este un avertisment ca te afli in situatia de a ... "
Gratar : A visa la un gratar se referă la o problemă minoră sau o transformare care apare în viața reala. Sa visezi că iesi la un gratar simbolizeaza comuniunea, relaxare, si usurinta. A vedea un grătar în vis reprezintă comuniune, confort si relaxare. Se invocă, de asemenea, vara. Poate ... "
Grau : De vei visa ogor, lan cu grau verde, bine iti va fi, iar vremea va fi buna pentru agricultura. Graul inseamna rodnicie, noroc, spor in casa, stare sufleteasca luminoasa. Graul este semn norocos in traditia romaneasca, insemnand avutie si stare sufleteasca buna; grau verde, lan de grau verde, ... "
Greutate : Cel ce se va visa ducand in spate o greutate, viata grea va avea, plina de necazuri, de dificultati. Cu cat povara e mai mare, cu atat greutatile vor fi mai mari. De te vei visa cu trupul greu, relatiile tale cu cei de acasa si de la serviciu trec printr-un moment mai dificil. A visa la propria ... "
Groapa : Vis prevestitor de rele. De exemplu, de te vei visa sapand o groapa, cineva apropiat tie va muri. Semn rau este si daca te visezi inchis intr-o groapa sau stand pur si simplu intr-o groapa. in cazul in care visezi ca sari peste o groapa, vei scapa de pericole, dar cu sacrificii. De vei visa ca ... "
Guma : Sa visezi ca mesteci guma de mestecat sugerează că nu esti în măsură sa te exprimi în mod eficient. Te poți simți vulnerabil. Alternativ, visul simbolizează o situație lipicioasa in care esti implicat. Să visezi că esti în imposibilitatea de a scăpa de guma sugerează că te ... "
Gunoi : Gunoi de la animalele din gospodarie de vei visa, bine iti va merge in ceea ce faci sau in ceea ce planuiesti sa faci. Gunoiul de casa vazut in vis nu e semn bun, poate insemna viata cu necazuri. Sa visezi ca arunci gunoiul sugerează că arunci vechile obiceiuri negative, precum și ... "
Gura : Gura frumoasa de vei vedea, in vis, atentie mare la mincinosi, la cei care vrajesc cu vorba. in general, gura de femeie de vei visa, noroc in dragoste inseamna. A vedea o gură in vis semnifică nevoia ta de a te exprima sau vorbi despre o problemă care te deranjează. Alternativ, visul ... "
Gutui : Visul nu este prea bun - nici atunci cand gutuile sunt in pom si nici atunci cand le mananci. inseamna suparare, necaz, regrete, pareri de rau. Visul are semnificatie pozitiva doar pentru cei necasatoriti - vor avea noroc la insuratoare sau la maritis. Vis cu explicatii amestecate, cu urmari mai ... "
Guzgani : De te vei visa omorand guzgani, semn e ca iti vei pune la punct dusmanii sau pe cei care profita de tine cu nesimtire. Visul cu guzgani, mai ales ...

Interpretarea viselorAlege prima litera a simbolului din vis