Interpretare vise cu F

Simbolurile in culoarea albastra sunt link catre interpretarea viselor in detaliu, cu toate variantele viselor explicate


FABRICA: organizare, structura, planificare, cooperare.
FACULTATE: dorinta de a ti se recunoaste meritele de catre superiori sau persoane influente; sperante în reusita profesionala dupa efort îndelungat; proiecte mari, cu sanse de succes; dorinta de marire si apreciere.
FAMILIE: (numeroasa) relatii sociale bogate, sociabilitate, dorinta de a lua legatura cu cât mai multe persoane, fuga de singuratate, nevoia de a avea o viata agitata, de a iesi din anonimat; (în mijlocul familiei) sentiment de protectie, multumire sufleteasca; (membri ai familiei) vezi mama, tata, frate, sora etc.
FANFARA: relaxare aparenta, nevoia de a nu pierde contactul cu realitatea în momentele aparent calme, nevoia de concentare si organizare chiar si în momente relaxante.
FANTOMA: element de context ce vizeaza acea parte a propriei personalitati care îti este înca necunoscuta; stare de confuzie, deruta, neîntelegere; amintiri dureroase, evenimente din trecut ce revin în memorie si care înca te afecteaza.
FAR: (aprins) nevoie de a primi un sfat, de a fi ghidat si calauzit întro problema emotionala; dorinta de a fi condus în permanenta de altcineva, personalitate slaba în fata persoanei iubite; (stins, care nu functioneaza, ruinat, darâmat, parasit etc) stare de deruta în viata sentimentala, incapacitatea de a gasi o solutie întro situatie confuza.                                        


FARFURIE: element de context ce vizeaza resursele financiare de zi cu zi, pe cât de mica sau urâta este farfuria, pe atât de sarace sunt resursele tale financiare.
FARMACIE: organizare, purificare, nevoie de ordine si planificare, nimic nu trebuie facut la întâmplare.
FÂN: (abia cosit) romantism, odihna, relaxare; (strâns în capita) organizare, planificare, buna administrare a resurselor proprii, nevoia de a face economii.
FÂNTÂNA: (arteziana) imagine buna în relatie cu sexul opus, atractie sexuala, magnetism, libertate deplina a emotiilor si sentimentelor, independenta; exprimare libera a sentimentelor, lipsa oricaror constrângeri în plan emotional; linisste, relaxare; (adânca si curata) mari resurse afective, dar greu de scos la iveala; timiditate, incapacitatea de ati exprima liber sentimentele; (murdara sau tulbure) sentimentul ca nu esti înteles în plan sentimental; incapacitatea de ati exprima emotiile; parere proasta despre sine; complexe, handicap, sentimentul ca nu ai nici o valoare în fata sexului opus.
FAINA: (curata) mari resurse pentru a da nastere unor rezultate bune; munca eficienta; apreciere la locul de munca; buna pregatire profesionala, posibilitatea unor bune câstiguri; (murdara) opusul celor de mai sus.
FEMEIE: buna intuitie, buna întelegere a unor situatii, creativitate, afectivitate, grija, romantism, vulnerabilitate; pot fi simbolul partii mai fragile si mai delicate a unor lucruri sau a acelei parti vulnerabile a personalitatii umane; daca femeia din vis pare puternica, la fel este si personalitatea ta ascunsa; daca este slaba, dai dovada de multa slabiciune; simbol al sentimentelor si a trairilor sufletesti; vârsta femeii din vis arata maturitate sau lipsa ei;Back to top
FERASTRAU: nevoia de a actiona întro situatie pâna acum nesemnificativa; renuntarea la o atitudine pasiva; implicare.
FEREASTRA: (deschisa, transparenta) sansa unei perspective noi asupra unei situatii; o mai buna întelegere a unei probleme; o noua sansa, dar care necesita un oarecare efort de a profita de ea; (închisa, cu perdele sau murdara) teama de viitor, incapacitatea de a actiona sau de a comunica; (privind dinauntru în afara) dorinta de schimbare, optimism, speranta; (privind din afara înauntru) nevoia de intr-ospectie, de cunoastere a propriei valori sau capacitati înainte de a recurge la o schimbare; dorinta de autocunoastere.
FERMOAR: (rupt sau blocat) comunicare slaba sau ineficienta cu lumea din jur; incapacitatea de a gasi un mijloc de comunicare; sentimentul ca te afli blocat întro situastie pe care nu o poti schimba; (deschis) riscul de a fi jignit sau ranit, sentiment de culpabilitate sau jena, vulnerabilitate în fata dusmanilor; (închis) siguranta, protectie împotriva jignirilor sau a oricarui gen de ofensa.interpretare vise
FIER: energie fizica, putere, capacitate de a actiona, încredere, rezistenta, durabilitate, încapatânare, ambitie, vointa; (fier vechi sau ruginit) slabiciune fizica, incapacitate de a actiona la timp, oportunitati ratate, oboseala, nevoie de recuperare si odihna, stare de sanatate precara.


FIERBE: implicare totala, pasiune, nerabdare, actiune entuziasm, nervozitate, disputa, activitate.
FIERBINTE: mare pasiune, dar periculoasa; sentimente ardente  atât pozitive cât si negative; exagerare, entuziasm iesit din comun, pierderea controlului.
FILM: (a vedea un film) observare a unor evenimente fara a lua parte la desfasurarea lor; relaxare, neimplicare, indiferenta; (fotografic) necesitatea de a retine în amanunt unele evenimente si de a învata ceva din ele.
FLORI: (frumoase) romantism, fragilitate, sensibilitate, creativitate, simplitate, speranta, inocenta, multumire; (ofilite) tristete, dezamagire, deziluzie, abandon, teama de despartire; (de colt) rezistenta, adaptabilitate, putere sub o aparenta fragila; (floarea soarelui) adaptabilitate; (albe sau boboci) vulnerabilitate, puritate, fragilitate; (colorate) veselie, tinerete, sanatate, energie; (de sera) incapacitate de a da piept cu problemele, eschivare, fragilitate si sensibilitate sporita; (de câmp) forta, rezistenta, sanatate, putere, energie, adaptabilitate; (rosii) afectivitate, entuziasm, sensibilitate emotional; (de copac) sanse ce pot fi fructificate cu succes.
FLUTURE: (zburând) indiferenta, eschivare din fata problemelor, sociabilitate, flirt, relatii superficiale; (asezat pe ceva) necesitatea de a te stabili întro pozitie clara în cele din urma, de a cauta si gasi stabilitatea; (frumos si mare) impresie buna creata în ochii celorlalti; mare capacitate de transformare în momente cruciale; (prins) teama de ati pierde libertatea.
FOAIE:(alba de scris) anuntarea unor probleme profesionale; pregatire pentru un examen sau o confrunatre; începutul unui eveniment; (scrisa sau desenata) te simti pregatit întro problema profesionala; evenimente în plina desfasurare.
FOAME: (senzatie în vis) insatisfactii, probleme materiale, incapacitatea de a face fata unor probleme actuale, nemultumiri.
FOARFECE: nevoie de mai multa rigurozitate si atentie sporita întro problema cu care te confrunti; esti anuntat ca ar fi bine sa analizezi în detaliu o anumita situatie si eventual sa iei niste masuri, chiar daca pot fi radicale.
FOC: energie, încredere, speranta, actiune, initiativa, curaj; (mistuitor sau puternic) purificare, nevoie de schimbare; transformare; dar si pericol, pasiune distrugatoare; entuziasm exagerat; (de lampa) vezi lampa; (de lumânare) vezi lumânare; (mic sau pâlpâind slab) sanatate subreda, lipsa mijloacelor de a pune un proiect în practica, lipsa de elan sau de chef, plictiseala, rutina, lipsa curajului de a actiona; (arzândute) exces de zel care îti poate crea probleme; nevoie de cumpatare, de micsorare a ritmului si de reducere a entuziasmului; (în camin sau în soba) pace, calm, liniste sufleteasca, multumire, perioada relaxanta, lipsa de griji, protectie; (pe care îl atâti cu vatraiul sau punând alte lemne pe foc) nevoia de a pune mai mult suflet în ceea ce faci, nevoie de implicare totala, nevoia unui stimulent sau a unei încurajari, nevoia de a mari ritmul sau de a aduce o schimbare în activitatea ta.
FOTBAL: element de context ce vizeaza modalitatile de a ajunge la niste rezultate concrete prin munca în echipa, dar tinând cont de telurile personale; (meci) confruntare, competitie, ambitie pentru atingerea unui scop.
FOTOGRAFIE: amintiri, reflectarea unor evenimente anume din trecut; amagire, pierderea contactului cu realitatea, având tendinta de a aprecia prezentul sau trecutul dupa aparente; pasivitate, lipsa de activitate sau de initiativa; sentiment de stagnare, de oprire în loc; avertisment cu privire la unele erori din trecut.interpretare vise


FRACTURA: piedici, impas, incapacitatea de a continua o actiune; (de mâna) lipsa mijloacelor concrete de a ajunge la niste rezultate favorabile, lipsa de inspiratie, situatie materiala precara, nevoie de odihna si de încetinire a ritmului în plan profesional; (de picior) lipsa mijloacelor concrete de a progresa întro situatie; stagnare, impas; (de coloana) necesitatea de ati calca pe mândrie, lipsa de verticalitate, nevoie de a renunta la demnitate si fermitate pentru ati atinge un scop, supunere; (de craniu) lipsa de inspiratie, oboseala mentala, incompetenta, sentimentul ca nu esti pregatit pentru o situatie intelectuala importanta.
FRATE: element de context ce vizeaza parteneriate importante, situatii ce necesita comunicare si cooperare, evenimente familiale, situatii inevitabile, nevoia unui sprijin, a unui sfat; interpretarea acestui simbol tine de relatia avuta cu fratele aparut în vis: în cazul unor relatii tensionate, cele de mai sus pot avea conotatii negative.
FRIG: (senzatie în vis) trezire la realitate, sentiment de distantare sau raceala, izolare, singuratate, dezamagiri, probleme, nemultumiri, situatie materiala precara.
FRIGE: mare pasiune sau implicare, dar periculoasa; sentimente ardente  atât pozitive cât si negative; exagerare, entuziasm iesit din comun, pierderea controlului.
FRIGIDER: neimplicare, lipsa de afectivitate, racirea relatiilor; instinct dezvoltat de conservare si aparare; amânarea sau oprirea oricaror planuri, impas; (deschis sau plin) dorinta de afectiune, deschidere spre relatii si contacte sociale, speranta de afectiune, dorinta de a iesi din propria carapace pentru a cunoaste lumea; te arati deschis unei noi relatii afective; (închis sau gol) izolare, retragere, fuga de societate; incapacitatea de ati exprima sentimentele.
FRIPTURA: element de context ce vizeaza sanatatea fizica, relatiile sentimentale sau sexuale; (arsa prea tare) mare pasiune sau implicare, dar periculoasa; sentimente ardente  atât pozitive cât si negative; exagerare, entuziasm iesit din comun, pierderea controlului; situatie fara scapare, cauza pierduta; (prea cruda) lipsa de implicare, sentimente caldute, pierderea entuziasmului, prudenta exagerata.
FRUCTE: (în pom sau necoapte) nevoia de a munci mai mult decât ceilalti pentru a recupera un handicap; pregatire slaba, incompetenta; lipsa de maturitate, infantilism, naivitate; (culese) rezultate concrete ale muncii, efecte vizibile, repercusiuni ale unor actiuni terminate, finalizarea unor actiuni începute demult; (stricate, strivite, putrezite) greseli, erori greu de reparat în activitatea proprie, atitudine gresita, nevoia de a face o schimbare înainte de a porni din nou, incapacitatea de ati accepta defectele; (fructe exotice sau citrice) energie, pasiune, aventura, nevoie de detasare de realitate, nevoia de visare, atitudine distanta, rece, critica; cinism.
FRUNTE: element de context ce vizeaza impresia facuta celorlalti privind comportamentul, atitudinea sau mentalitatea ta întro problema intelectuala sau profesionala. interpretare vise
FRUNZE: (verde, mari, frumoase) stare de sanatate buna, multumire, încredere în fortele proprii, speranta; (cazute, galbene, vestede sau doar câteva frunze în copaci) stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neîncredere, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, încurajat.
FULGER: energie, forta, entuziasm, trezire la realitate sau la viata, schimbare brusca de mentalitate, inspiratie, idee sau solutie salvatoare; dinamism, curaj, îndrazneala, originalitate, revolta, surprize, vesti neasteptate, dragoste la prima vedere.
FUM: (iesind pe cos) liniste sufletasca, pace, calm, confort, sentiment de ocrotire si protectie; (ridicânduse de la foc) urmari vizibile ale unei actiuni mai vechi, bârfe, vorbe, jigniri; (dens) pierderea controlului si a realitatii, amagire, aparente înselatoare, minciuni. interpretare vise
FUM: (daca esti nefumator) actiuni necugetate, atitudine neasteptata, schimbare brusca de atitudine sau de comportament, gesturi neasteptate, din dorinta de a lasa o impresie falsa despre tine; (daca esti fumator) indiferenta, lipsa de atentie sau de concentrare, sentimentul trecerii timpului, obisnuinta, rutina, plictiseala; (daca teai lasat de fumat) sentiment de neîmplinire, ca îti lipseste ceva; (vazând pe altul) pierderea controlului si a realitatii, amagire, aparente înselatoare, minciuni.
FUND: (cu fundul gol) sentiment de jena, situatii penibile, umilinta, esti pus în situatii jenante; (vazând, dar fara sa fie gol) indiferenta, tendinta de a trata pe cineva incorect, lipsa de interes, umilire, jignire.
FURNICA: (singura sau în musuroi) afaceri bune, economie, organizare, ordine, efort sustinut, capacitate de munca, energie, rezistenta la efort; (furnica în hainele tale) stare de nervozitate, iritare, ceva nuti convine, detalii nesemnificative care te enerveaza; (carând ceva mult prea mare) oboseala, extenuare fizica, nevoie de odihna, energie risipita.
FUROU: (vâzând) intimitate, nevoia de a analiza o situatie în profunzime, pâna în cele mai ascunse detalii; (femeie în furou) intimitate, sexualitate, senzualitate, atractie fizica, nevoie de dragoste, lipsa persoanei iubite; (tu în furou în vazul lumii) sentiment de jena, situatii penibile, umilinta, esti pus în situatii jenante.
FURT: situatii jenante, care necesita solutii incorecte, perioada dificila, situatie materiala precara; lacomie, pierderea controlului asupra propriilor fapte; te simti frustrat si doresti sa capeti ceva ce crezi ca este al tau, nedreptati.
FURTUNA: mari perciole si probleme, dificultati greu de trecut; vesti neasteptate, gesturi necugetate, schimbari radicale, atitudini neobisnuite; (daca te adapostesti de furtuna) cautarea unui sprijin întro perioada dificila, nevoia unui sfat, a unei protectii, cautarea unei solutii pentru a scapa de un pericol; (daca esti prins descoperit de furtuna) înfruntarea pericolului, curajul de ati asuma responsabilitati.
FUSTA: (lunga) aparente înselatoare, încercarea de a ascunde unele aspecte defavorabile, încercarea de a forma o impresie buna; (scurta) tinerete, spirit viu, energie, sanatate, sinceritate, distractie, lipsa de griji; (neagra) seriozitate, maturitate, nevoia de a face impresie buna.


Facultate : Sa visezi ca mergi la facultate pentru prima data semnifica noi prietenii si oportunitati. Sa visezi ca esti la facultate indică faptul ca treci prin niste schimbari sociale sau culturale. Doresti sa iti imbogatesti cunostintele. Se sugereaza, de asemenea, că acum este un moment bun pentru ... "
Falci : Dacă visezi fălcile unui animal, visul indică o neînțelegere. Aceasta poate însemna că tu grăbeşti lucrurile. Alternativ, visul sugerează că cineva sau o situaţie îţi ocupă o mare parte din timp, energie sau chiar dintre aspectele personale. Dacă visezi propriul maxilar, visul ... "
Familie : A vedea familia ta în visul tău reprezinta securitate, căldură și dragoste. S-ar putea simboliza, de asemenea, amărăciune, gelozie, sau rivalitate, în funcție de relația ta cu familia ta. Alternativ, ar putea însemna că ești prea dependent de familia ta, mai ales în cazul în care ... "
Fan : Visul are semnificatie mai ales pentru cei care traiesc la tara. Pentru un taran, visul cu fan inseamna noroc in cresterea vitelor. Fan arzand - vei avea niste necazuri legate de animale. De vei visa fan mucegait, stricat, vei avea niste probleme in afaceri sau la serviciu. Visul cu fan este si un ... "
Fantana : In cele mai multe cazuri, visul cu fantana prevesteste de bine, adesea fiind vorba despre belsug alimentar. De un necaz vei scapa daca visezi o fantana cu apa limpede. Fantana arteziana - vei avea o bucurie sau un castig cu bucurie. in schimb, de visezi ca sapi o fantana -necazuri inseamna. La fel ... "
Fantoma : A vedea o fantomă în vis reprezintă ceva pe care nu mai poti sa-l obții. Aceasta indică faptul că te simti deconectat de la viață și societate. Încearca să-ti dai seama ce vrea fantoma sau ce caută. Visul poate fi, de asemenea, un semnal pentru tine de a merge mai departe și de a ... "
Far : In viata ta intervin niste schimbari. Dar vei ajunge repede la concluzia ca era mai bine inainte. Conform dictionarului de vise, de vei visa lumina puternica a unui far, de griji te vei elibera, de problemele care te-au preocupat intens in ultima vreme, de obsesiile neplacute. Este semn ca se ... "
Farfurie : Visul acesta pare sa fie bun. De vei visa o farfurie sau mai multe farfurii, ti se va imbunatati starea materiala. E posibila o mostenire in bani sau in bunuri materiale. Poate li vorba si despre alt castig, in orice caz este vorba despre ceva pentru care ai depus prea putina munca, prea putin ...

Farmacie : De vei vedea in vis un spiter, un farmacist, prevestire de boala inseamna. Visul e o atentionare asupra faptului ca trebuie sa iei in calcul aceasta ... "
Fasole : Visul iti prevesteste o bucurie sau chiar mai multe bucurii. Poate anunta si o casatorie. A vedea sau a manca fasole în visul tău semnifica conexiunea ta la radacinile tale și la umanitate. Ia în considerare cea anume te leagă de comunitate. Alternativ, fasolea este simbolica pentru suflet ... "
Fata : Daca o fata sau o femeie va visa ca se machiaza, semn bun este. Fata ta in apa de-ai s-o vezi, viata lunga ti se prevesteste. Nu e bine daca visezi ca te uiti in oglinda, raul si nenorocul iti dau tarcoale. O fata frumoasa de vei vedea, in vis, inseamna ca iti vei duce viata in cinste si ... "
Felinar : Visul acesta prevesteste niste piedici pentru viata ta, mai ales daca felinarul e spart sau daca tu spargi un felinar. Felinar aprins - va aparea o raza, o lumina in hatisul de probleme cu care te confrunti, in viata ta se vor ivi niste dificultati. Felinar aprins de vei visa, vei afla cauzele ... "
Femeie,femei : Acest vis are fel de fel de explicatii, unele pozitive, cele mai multe negative. O femeie frumoasa de vei visa, e posibil sa te cuprinda flacarile dragostei. Femeie cu par alb, femeie batrana de-ti va aparea in vis, vei avea o pierdere sau vei primi niste vesti neplacute despre persoane apropiate. ... "
Fereastra : A vedea o fereastră în visul tău înseamnă speranțe luminoase, posibilități vaste și înțelegere. Dacă fereastra unei case este de culoare închisă, atunci se indică o pierdere de percepție sau de vitalitate. Sa visezi ca te uiti pe fereastră semnifică viziunea asupra vietii, ... "
Fermoar : A vedea un fermoar in vis implică sexualitate și aluzii sexuale. Dacă deschizi fermoarul, atunci se indică faptul că te deschizi. Dacă inchizi fermoarul, atunci se sugerează că te închizi din punct de vedere emotional. Alternativ, visul poate fi un joc de cuvinte ca trebuie sa-ti ții gura ... "
Fete : A vedea o fata din vis reprezintă natura ta jucausa, nevinovata, și de copil. Poate că te comporti prea imatur în unele situații. Alternativ, o fată reprezintă calitățile feminine ale caracterului tău. A visa la o fată pe care tocmai ai întâlnit-o reprezinta neliniștile și ... "
Fiare_salbatice : Salbaticiunile, chiar daca apar doar intr-un nevinovat vis, ii transmit omului o teama greu de definit. De aceea, orice vis cu animale salbatice de prada nu va prevesti niciodata ceva bun. Acest vis iti spune ca esti vulnerabil, vis cu urmari neplacute, vei avea necazuri. Visul prevesteste o ... "
Ficat : De sanatate vei avea parte, daca te visezi mancand ficat. Vazut in vis, ficatul semnifica faptul ca esti pornit sa faci bani. Dacă visezi ficatul tău sau al altcuiva, visul sugerează posibilitatea unei tulburări fizice. Visul avertizează că ai nevoie să reduci consumul de alcool. Ai nevoie ... "
Fier : Fierul inseamna putere, tarie si de aceea visul in care apare acest metal este considerat vis bun. ti se recunoaste importanta muncii pe care o faci, vei fi rasplatit. in cazul in care visezi ca tai fier, o bucata de fier, un fier beton, semn rau este, vei intra intr-un conflict. Dacă visezi ... "

Film : Sa visezi ca te uiti la un film înseamnă că iti analizezi propriile gânduri si pe tine insuti dintr-un punct de vedere obiectiv. Alternativ, acesta reprezintă amintiri vechi și trecutul. Poate că există ceva ce poți învăța din trecut. Sa visezi ca developezi un film se referă la o ... "
Fir : Visul acesta e bun. Prevesteste o schimbare in viata ta, poate o reintoarcere, in orice caz ceva bun. Totusi, ti se recomanda sa nu renunti la ceea ce ai si la ceea ce faci in prezent. fir de ata, visul prevesteste o reintoarcere in viata ta, la o ocupatie mai veche sau la ceea ce ai iubit ... "
Fiu : Dacă îl visezi pe propriul fiu visul semnifică ideal, speranță, potențial și partea tinerescă din tine. Pe de altă parte, să-l visezi pe fiul tău nu poate avea nici o semnificație și este pur și simplu oglindirea stării de veghe. Visul poate fi, de asemenea, un joc de cuvinte pornind ... "
Flaut : Instrument al sensibilitatii, flautul inseamna iubire si intelegere. Cei din jur se vor purta frumos cu tine. Nu e bine atunci cand auzi un flaut cantand. De vei visa un flaut, sau de vei visa ca interpretezi o melodie la flaut, vei avea parte de iubire din partea celor din jur. Flautul ... "
Flori : Aproape orice explicatie data acestui vis este pozitiva. De te vei visa culegand flori, viata armonioasa vei duce. Flori in dar de vei visa ca primesti, bucurii vei avea, sar putea ca inima ta sa se scalde in lumina. De te vei visa cumparand flori, vremuri bune se anunta pentru tine. Flori albe - ... "
Fluierand,a_fluiera : Se zice ca daca te visezi fluierand, cei din jur iti vor acorda importanta, te vor lua in seama, iar dusmanii vor da bir cu fugitii, de te vei ... "
Fluturi : De vei visa un roi de fluturi, semn e ca se va schimba vremea. Visul mai poate insemna si o dragoste cu nabadai. Dacă visezi un fluture visul înseamnă longevitate, creativitate, dragoste, bucurie şi spiritualitate. Este posibil să ai un nou mod de gândire. Sau eşti în curs de ... "
Foame : Visul iti promite mult: vei castiga si nu oricum, ci la loterie, mai ales daca tu esti cel care nu mai poate de foame. A visa la foamete semnifică o schimbare negativă în afaceri și în sănătate. Alternativ, se indică sentimente de vinovăție pentru ceea ce ai, în timp ce altii se luptă ... "
Foc : Noroc si dragoste inseamna acest vis, mai ales daca focul arde cu spor. De te vei visa aprinzand un foc, semn e ca exista o persoana care te iubeste si sufera in taina. Vei pierde in aceasta dragoste, daca nu o vei descoperi si nu ii vei raspunde. De te vei visa stingand focul, nereusite vei avea, ... "
Fostul,Fosta : Dacă visezi despre un fost prieten/prietenă sau fost soţ/soţie, că tu și fostul/a vă sărutaţi/certaţi sau că tu și fostul/a sunteţi din nou împreună visul sugerează că ceva sau cineva în viața ta actuală are sentimente similare cum ai simțit tu în timpul relației cu fostul/a. ... "
Fotbal : Sa visezi ca ai participa la un meci de fotbal reprezintă multumire si pace a mintii. Sa visezi ca te joci fotbal denotă necesitatea de a stabili obiective și a le atinge. Este timpul A opri jurul valorii de Goofing și a stabilit obiective turistice pe termen lung. Luați în considerare ... "
Fotografie : De vei visa ca te uiti la niste fotografii, sigur vei avea o intalnire care-ti va produce o bucurie. A vedea o fotografie în vis indică faptul că există o relație care are nevoie de atentia ta. Nu te uiti suficient de adânc în problema respectiva. Alternativ, visul înseamnă că te agați ... "
Franghie : Vis cu semnificatie negativa. Vei fi coplesit de felurite corvezi si vei avea senzatia ca nu vei mai putea scapa niciodata de ele. visul nu are o ... "

Frate : Vis bun. De exemplu, daca-ti vei visa fratele sau sora, vei avea o bucurie. Visul poate prevesti si viata lunga sau faptul ca ti se va face un cadou. Potrivit altor interpretari, de-ti vei vedea fratele in vis, noroc in afaceri si in dragoste vei avea. Chiar si visul cu frate mort este semn ... "
Frauda : Sa visezi ca fraudezi pe cineva sugerează că trebuie să-ti reevaluezi propriul caracter. Este posibil să te folosesti sau sa profiti de oameni. Visul tau indica, in acest caz, o conștiință vinovată. Sa visezi ca o frauda a fost comisă împotriva ta indică faptul că esti prea ... "
Frica : Vis ciudat. De te vei simti cutremurat de frica in vis, noroc in dragoste vei avea, dar afacerile sau serviciul vor fi cu probleme. Sa visezi ca simti frica indică faptul că realizările tale nu vor avea succesul anticipat. Te confrunți cu anxietate în diferite aspecte ale vietii tale. Cheia ... "
Frig : De vei visa ca iti este frig, probleme sufletesti inseamna. Esti oscilant in ceea ce spui, dar si in ceea ce vrei sa faci. Pentru a izbandi, trebuie sa fii mai clar si mai hotarat. frig de iti va fi, in vis, nestatornicie inseamna. Oscilezi in ceea ce spui, dar si in planurile de viitor; cauta ... "
Friptura : Cel ce se va visa mancand friptura poate fi sigur ca este un om cu judecata limpede, cuviincios si demn. Visul acesta poate prevesti si o pierdere, mai ales de ordin material, financiar, de te vei visa mancand friptura, semn e ca in viata de zi cu zi te comporti ca un om responsabil, rezonabil. ... "
Frizer : De vei avea un vis cu frizer, nu va fi chiar atat de rau - cum se spune. Este un semn ca ai capacitate sa infrunti necazurile, problemele. Să visezi că ești coafor sugerează că iti impun ideile si opiniile tale altora. Poate că ai nevoie sa lucrezi la imaginea de sine și sa ... "
Fructe : A vedea fructe în visul tău înseamnă creștere, abundența și câștig financiar. Ele simbolizează, de asemenea, pofta și sexualitatea. În special, fructele verzi în visul tău denotă graba și eforturile dezamăgitoare. Ai nevoie să lucrezi mai mult și mai intens, în scopul de a-ti ... "
Frumusete : De vei visa lucruri frumoase si mai ales oameni chipesi, semn bun este pentru viata ta. Vei trai in echilibru, in armonie. Sa visezi ca tu sau cineva este extraordinar de frumos se referă la aspecte ale tale pe care le admiri si le apreciezi. Acestea pot fi sentimente pe care le-ai recunoscut ... "
Frunte : De vei visa frunte de om destept inseamna ca nu te poti suspecta de slabiciune, adica esti om intreg la fire, cu care se poate lucra (colabora) in mod normal. A vedea o frunte netedă în vis indică faptul că esti corect și afisezi o judecata buna. Indica, de asemenea, capacitatea ta ... "
Frunze : E bun visul cu frunze verzi - inseamna noroc, reusita, planuri realiste. in schimb, daca vei visa frunze galbene, mai ales cum acestea cad din copaci, semn rau este, de boala grea, poate chiar de boala incurabila. Frunze uscate de vei visa, framantari inseamna. Te gandesti la viitorul tau, la ... "
Fugind,fuga : A fugi - de vei visa ca fugi de un animal agresiv, fie el salbatic sau domestic, de o primejdie vei scapa. Acest vis nu trebuie neaparat cautat in dictionar de vise, poate fi si rezultatul unei traume din copilarie, o frica de caini de exemplu sau o fire tematoare in general. De vei visa ca fugi ... "
Fulger : Se zice ca e vis bun, desi te poate inspaimanta. Vei avea un castig, vei avea parte de bucurii. Dacă visezi fulgere, visul înseamnă conștientizare bruscă, înțelegere, revelație spirituală, adevăr și purificare. Alternativ, fulgerele implică o întorsătură șocantă a evenimentelor. ... "
Fumat,Fum : Vis cu explicatii pozitive, dar si cu explicatii negative. De vei visa fum mult, pe o suprafata intinsa, semn e ca niste bunuri de-ale tale sunt in pericol. Casa ta plina de fum - ai dusmani care ar putea sa-ti faca rau sau sa te pagubeasca. Fum gros - noroc prevesteste. Fum subtire, inaltandu-se ... "
Fund : Dacă visezi fesele fundului tău visul reprezintă instinctele și imboldurile tale. Visul indică, de asemenea, sentimente de nesiguranță și dezvăluie luptele tale cu o anumită situație. Dacă visezi că fesele sunt deformate visul sugerează aspecte nedezvoltate sau răni ale psihicului ... "
Fundatura : Sa visezi ca ai ajuns intr-o fundatura indică faptul că ai ajuns la un final brusc în indeplinirea obiectivelor tale. Trebuie să găsesti o altă cale de a-ti atinge obiectivele, deoarece calea curenta nu functioneaza. Alternativ, visul poate sa-ti spuna că nu ajungi nicăieri. Probabil visul ... "
Furand,a_fura : Cel care se va visa furand, ar putea sa aiba noroc, mai ales daca este bine organizat si isi urmareste scopurile cu perseverenta. Daca nu este un astfel de om, o primejdie mare ar putea sa-i dea tarcoale sau sa pateasca o rusine. De vei visa cum cineva te fura pe tine, un castig vei avea. A fura ... "
Furculita : A vedea o furculiță în vis reprezintă o extensie a mainii tale, deci poti sa atingi lucruri mai departate. Esti pe drumul cel bun spre indeplinirea obiectivelor tale. Visul de a fi înjunghiat cu o furculiță indică faptul că esti prea pretentios cu ideile si sugestii care-ti sunt ... "
Furnica : Se zice ca de visezi o furnica sau mai multe, semn bun este: vei munci mult, dar vei castiga si vei fi multumit in aceeasi masura. visul acesta ... "
Fursecuri : Sa visezi ca mananci, dai, primesti sau furi fursecuri indica faptul că permiti chestiunilor si problemelor minore sa te deranjeaza. Sa visezi prepari niste fursecuri semnifică sentimente de optimism și dezvoltare. Daca visezi ca un lot de fursecuri proaspat coapte s-a terminat, nu mai este ... "
Furtuna : De vei visa vant mare, furtuna, semn este ca ai sau vei avea furtuna in suflet, dificultati sufletesti. Cu cat este mai mare furtuna, cu atat si framantarile vor fi mai mari. Furtuna, mai ales furtuna pe mare poate insemna nu numai framantari sufletesti, ci si probleme materiale. Daca te visezi pe ...

Interpretarea viselorAlege prima litera a simbolului din vis