Interpretare vise cu E

Simbolurile in culoarea albastra sunt link catre interpretarea viselor in detaliu, cu toate variantele viselor explicate


ECLIPSA: (de soare) ascunderea adevarului, minciuna, autoamagire, înselaciuni, aparente înselatoare; (de luna) aspecte necunoscute în plan sentimental, risc de a fi înselat de persoana iubita, caracter schimbator în dragoste, capricii.
ECOU: nevoia de a repeta unele actiuni pentru a-ti demonstra calitatile, nevoia de a învata de la altii, nevoia de a revedea toate aspectele unei situatii înainte de final.
ELASTIC: (care se întinde) putere de adaptare, mobilitate, acomodare, flexibilitate, rezistenta; (rupt) depasirea propriei rabdari, excese, abuzuri.
ELECTROCUTARE: atentionare, nevoia unei mari schimbari, rasturnare de situatie, riscul unui mare esec.
ELEFANT: (carând sau muncind) probleme mari, dificultati, greutati, dar mare rezistenta la aceste situatii grele; (la circ) umilinta, munca sub demnitate, capacitate de supunere pentru a depasi o situatie dificila.
ELICOPTER: forta de adaptare în situatii dificile, posibilitate de abandonare de catre persoana iubita.
EPAVA: risc de esec, deruta, probleme, necesitatea abandonarii unui proiect ce se dovedeste a fi defavorabil.EPRUBETA: nevoia de a experimenta, de a încerca noi variante înainte de finalizarea unei situatii.
ETAJ: element de context ce vizeaza: (ultimul etaj) detalii nesemnificative ale unei actiuni, dar care pot necesita atentie la un moment dat si efort pentru rezolvarea lor; (primul etaj) detalii foarte importante ale unei actiuni, dar care se pot rezolva repede; (un etaj superior desfasurarii actiunii, care necesita urcare) detalii urgente ale unei actiuni, importante si greu de rezolvat; (un etaj inferior desfasurarii actiunii, care necesita coborâre) detalii neimportante ale unei actiuni, peste care se poate trece; (cladire cu mai multe etaje) eveniment sau situatie cu nenumarate etape sau niveluri de întelegere sau abordare.
ETICHETA: nevoie de ordine si organizare în ceea ce faci; riscul de a "eticheta" gresit o situatie sau o persoana; nevoia de a nu categorisi oamenii sau situatiile dupa ceea ce par a fi si nevoia de a cunoaste în profunzime acele situatii.
EVADARE: (a unui om din închisoare sau a unui animal din cusca) nevoia de a te elibera de unele limite sau constrângeri impuse de altii, nevoia de libertate, dorinta de a-ti capata independenta.
EVANTAI: element de context ce vizeaza o gama larga de variante în cadrul unei situatii; nevoie de relaxare, de eliberare de unele situatii sufocante.
EXAMEN: anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea; element de context ce apare în momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarâri importante; (picat) teama de esec; pregatire slaba în fata problemelor vietii, imaturitate; (luat) încredere în fortele proprii; maturitate.


EXCREMENTE: detalii sau elemente inutile, care se cer înlaturate; eliberare de atitudini, sentimente sau trairi defavorabile; purificare emotionala; renuntarea la elemente din trecut, ce nu-ti mai sunt necesare sau care îti obstructionau evolutia.
EXPLOZIE: soc, nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, rasturnare neasteptata de situatie.
EXTRATERESTRU: (întâlnind sau vazând) dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie; sentiment de inadaptabilitate într-un mediu deja sufocant; sentimentul ca nu esti înteles sau acceptat de ceilalti; (rapit de extraterestri) teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret


Eclipsa : Eclipsa de soare de vei visa, norocul tau este eclipsat, deci pregateste-te de un esec sau de mai multe. Eclipsa de luna prevesteste succes, noroc. Să visezi o eclipsă de soare indică propria îndoială şi teamă de a nu-ţi atinge obiectivele. Simți că rămâi în umbră şi îţi ... "
Ecou : Daca vei visa ca auzi ecoul vorbelor tale sau al sunetelor si miscarilor tale mai mult sau mai putin ciudate, noroc in dragoste vei avea. Dacă auzi sau faci un ecou în vis simbolizează nevoia ta de a te repeta, în scopul de a fi ascultat şi crezut de alţii. Acordă o atenție puterii și ... "
Elefant : Vei beneficia de ajutorul, dar si de pretuirea celor de acasa sau de la serviciu. Pentru cineva necasatorit, elefantul poate prevesti casatorie mereu amanata. Dacă visezi un elefant visul indică faptul că trebuie să fii mai răbdător sau să ai mai multă înțelegere pentru alţii. Sau ... "
Elicopter : De vei visa un elicopter zburand, probleme la serviciu vei avea, dar nu prea grave. A vedea un elicopter în vis reprezintă ambițiile și realizările tale. Te afli în urmarirea obiectivelor tale. Sa visezi ca esti intr-un elicopter indică faptul că trăiesti dincolo de mijloacele tale. ... "
Elogiu : Dacă visezi că faci un elogiu visul sugerează că există unele gânduri reprimate pe care ai nevoie să le rosteşti. Nu lăsa aceste gânduri sau sentimente să dispară. Dacă asculţi un elogiu în visul tău aceasta indică faptul că înveţi să-ţi exprimi sentimentele. Dacă ... "
Emotii : Emoțiile exprimate în vise sunt o modalitate pentru tine de a acționa asupra sentimentelor pe care nu le exprimi în mod normal când eşti treaz. Visul oferă "siguranţă" pentru aceste emoții, permiţând în schimb să poată ieşi. Totuși, dacă simți un amestec de emoții în visul ... "
Erotic : Dacă ai vise erotice aceasta reprezintă dorinţele tale sexuale şi apetitul tău sexual. Visul încearcă să reenergizeze viaţa ta sexuală, să reaprindă pasiunea ta și te ajută să depășeşti inhibițiile tale. Visul poate fi, de asemenea, un rezultat în urma vizionării filmelor ... "
Esec : A vis la un eșec înseamnă teama de inadecvare și stima de sine scazuta. Nu te aplici pana la cel mai mare potențial al tau. Sau esti copleșit de anxietate și de presiunea de a excela. Sa visezi ca afacerea ta este un eșec înseamnă management defectuos. Trebuie să fii mai agresiv și ...

Etaj : A visa la etajele unei clădiri reprezintă nivelul tau de înțelegere, conștientizare sau de succes. Etajele superioare semnifica realizările si reusitele marete. Dacă te afli la etajele inferioare, apoi se referă la atitudini mai primare, subconștientul și / sau sexualitatea. Aceasta ... "
Eticheta : Dacă visezi că etichetezi ceva, visul reprezintă nevoia de organizare și ordine. Alternativ visul poate indica faptul că etichetezi prea rapid ceva și-l pui în sertar. Poate că tu eşti cel etichetat. Dacă visezi că citeşti etichete, visul indică faptul că ai expus în ... "
Evadat : Sa visezi ca esti un fugar sau un evadat implică faptul că nu refuzi sa accepti responsabilitatea pentru acțiunile tale. Exista o problemă pe care refuzi să o confrunti. Alternativ, visul indică faptul că fugi de o relație sau de o situație. Te simti limitat și restricționat. A vedea ... "
Evanghelie : Visul iti sugereaza ca trebuie sa traiesti cu frica lui Dumnezeu. Vei avea o pierdere, dar in plan general va fi bine, lucrurile se vor indrepta si vor merge in directia cea buna. Visul iti spune ca trebuie sa speri. Ai foarte multe sanse sa reusesti in ceea ce ti-ai propus. nadejde inseamna, ... "
Examen : Examen greu - ai sau vei avea necazuri in afaceri sau la serviciu. Examen usor - vesti favorabile vei primi si vei izbandi in niste planuri de-ale tale. Dacă visezi că iei un examen visul semnifică nesiguranţă, teama de a nu răspunde așteptărilor altora și teama de eșec. Sa visezi ca ... "
Experiment : Dacă visezi că lucrezi la un experiment visul sugerează că ai nevoie să fii mai îndrăzneț și să încerci ceva nou și diferit. Dă-ţi o șansă. Să iei în considerare, de asemenea, tipul de experiment pentru explicaţii în ce domeniu al vieții tale ai nevoie de mai multă aventură ... "
Explozie : Vesti proaste vei primi, iar treburile tale merg anevoie. Un prieten apropiat ar putea avea o nereusita, dar nu din pricina ta. Dacă visezi explozii visul simbolizează mânie reprimată. Furia pe care ai ținut-o în tine a ajuns la suprafață într-un mod puternic şi violent. Subconştientul ...

Interpretarea viselorAlege prima litera a simbolului din vis