Home         Generalitati vise        Interpretarea viselor         Sigmund FREUD        Somnul si stresul        Secretele somnului         Horoscop       Link-uri
 
LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L      

     


                

               Interpretarea viselor - litera E

                                       


ECLIPSA: (de soare) ascunderea adevarului, minciuna, autoamagire, īnselaciuni, aparente īnselatoare; (de luna) aspecte necunoscute īn plan sentimental, risc de a fi īnselat de persoana iubita, caracter schimbator īn dragoste, capricii.
ECOU: nevoia de a repeta unele actiuni pentru a-ti demonstra calitatile, nevoia de a īnvata de la altii, nevoia de a revedea toate aspectele unei situatii īnainte de final.
ELASTIC: (care se īntinde) putere de adaptare, mobilitate, acomodare, flexibilitate, rezistenta; (rupt) depasirea propriei rabdari, excese, abuzuri.
ELECTROCUTARE: atentionare, nevoia unei mari schimbari, rasturnare de situatie, riscul unui mare esec.
ELEFANT: (carānd sau muncind) probleme mari, dificultati, greutati, dar mare rezistenta la aceste situatii grele; (la circ) umilinta, munca sub demnitate, capacitate de supunere pentru a depasi o situatie dificila.
ELICOPTER: forta de adaptare īn situatii dificile, posibilitate de abandonare de catre persoana iubita.
EPAVA: risc de esec, deruta, probleme, necesitatea abandonarii unui proiect ce se dovedeste a fi defavorabil.

EPRUBETA: nevoia de a experimenta, de a īncerca noi variante īnainte de finalizarea unei situatii.
ETAJ: element de context ce vizeaza: (ultimul etaj) detalii nesemnificative ale unei actiuni, dar care pot necesita atentie la un moment dat si efort pentru rezolvarea lor; (primul etaj) detalii foarte importante ale unei actiuni, dar care se pot rezolva repede; (un etaj superior desfasurarii actiunii, care necesita urcare) detalii urgente ale unei actiuni, importante si greu de rezolvat; (un etaj inferior desfasurarii actiunii, care necesita coborāre) detalii neimportante ale unei actiuni, peste care se poate trece; (cladire cu mai multe etaje) eveniment sau situatie cu nenumarate etape sau niveluri de īntelegere sau abordare.
ETICHETA: nevoie de ordine si organizare īn ceea ce faci; riscul de a "eticheta" gresit o situatie sau o persoana; nevoia de a nu categorisi oamenii sau situatiile dupa ceea ce par a fi si nevoia de a cunoaste īn profunzime acele situatii.
EVADARE: (a unui om din īnchisoare sau a unui animal din cusca) nevoia de a te elibera de unele limite sau constrāngeri impuse de altii, nevoia de libertate, dorinta de a-ti capata independenta.
EVANTAI: element de context ce vizeaza o gama larga de variante īn cadrul unei situatii; nevoie de relaxare, de eliberare de unele situatii sufocante.
EXAMEN: anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea; element de context ce apare īn momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarāri importante; (picat) teama de esec; pregatire slaba īn fata problemelor vietii, imaturitate; (luat) īncredere īn fortele proprii; maturitate.
EXCREMENTE: detalii sau elemente inutile, care se cer īnlaturate; eliberare de atitudini, sentimente sau trairi defavorabile; purificare emotionala; renuntarea la elemente din trecut, ce nu-ti mai sunt necesare sau care īti obstructionau evolutia.
EXPLOZIE: soc, nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, rasturnare neasteptata de situatie.
EXTRATERESTRU: (īntālnind sau vazānd) dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie; sentiment de inadaptabilitate īntr-un mediu deja sufocant; sentimentul ca nu esti īnteles sau acceptat de ceilalti; (rapit de extraterestri) teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret

Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro