Interpretare vise cu Caine


     Caine latrand de vei visa, va da peste tine o suparare. Un caine de te va musca, in vis, griji mari vei avea, dusmanii vor incerca sa te incolteasca si e posibil sa te si imbolnavesti. Haita de caini de vei vedea, in vis, semn e ca ai multi dusmani si nu esti in prea bune relatii cu cei din jur. Caine urland - urmeaza evenimente neplacute pentru tine. De vei visa ca te latra o haita de caini, a saracie latra. Un caine de-I ranesti sau de-1 alungi, in vis, in viata reala vei invinge, vei alunga un dusman. Caine primit in dar un castig vei avea. De vei visa un caine de vanatoare, noroc la jocul de carti vei avea.
    Sa vezi un câine în visul tau simbolizeaza intuitie, loialitate, generozitate, protecție, și fidelitate. Visul sugerează că punctele tale forte și bunele tale intenții iti vor permite să mergi mai departe în lume și iti vor aduce succes. Câinele din vis poate reprezenta, de asemenea, pe cineva din viața ta care prezintă aceste calități. Alternativ, sa vezi un câine în vis indică o abilitate care este posibil să o fi ignorat sau uitat. În cazul în care câinele este rau și / sau maraie, aceasta indică un conflict interior în tine. Poate indica, de asemenea, trădare și neincredere. În cazul în care câinele este mort sau pe moarte, atunci aceasta înseamnă o pierdere a unui prieten bun sau o deteriorare a instinctelor tale. Sa visezi ca un câine te mușcă de picior sugerează că ti-ai pierdut capacitatea de a echilibra diversele aspecte ale vietii tale. E posibil sa fii ezitant în abordarea unei situații noi sau sa nu ai nicio dorinta de a merge mai departe in a indeplini obiectivele tale. Alternativ, visul simbolizează lipsa de loialitate.
     A vedea un câine fericit care latra in visul tau simbolizeaza plăceri și activitate sociala. Esti acceptat in unele cercuri sociale. Daca cainele latra fioros, visul reprezintă obiceiul tau da comenzi la oameni și de a controla situații din jurul tău. "Latri" prea multe comenzi? Alternativ, ar putea indica, de asemenea, colegi sau amici neprietenosi. A vedea un câine care-si urmareste coada sau care fuge în cercuri înseamnă că nu tratezi o situație într-un mod eficient. Iti petreci prea mult timp facand lucruri zadarnice. Sa visezi ca hrănesti un câine înseamnă că iti cultivi o abilitate veche sau un talent. De asemenea, aceasta implică faptul că ai nevoie sa depui mai mult timp și efort în intretinerea vechilor prietenii. Să visezi că iti cumperi un câine indica tendinta de a-ti „cumpăra” prieteni sau a cere complimente și favoruri. Alternativ, se sugereaza o nevoie a ta de a găsi un tovaras. Dacă esti ghidat de un câine, atunci se sugerează că ai dificultăți în a gasi iesirea dintr-o situație sau problemă. Sa visezi ca iti dai sau iti trimiți câinele undeva departe indică faptul că deciziile și alegerile pe care le faci acum pot fi interpretate ca o lipsă de loialitate. Trebuie să faci ceea ce este bine pentru tine și nu iti mai faci griji despre ceea ce cred alții de decizia ta. Alternativ, înseamnă respingerea unei prietenii. Sa visezi ca dai peste un câine în visul tău înseamnă că iti exprimi îndoiala asupra intențiilor unui prieten. Poate că te simți trădat. Prietenul tău nu te sustine. Sa visezi ca iti imbraci cainele semnifică încercarea ta de a-ti acoperi propriile defecte de caracter și obiceiuri. Sa vezi un câine negru in visul tau simbolizeaza partea ascunsa a unui prieten. Partea întunecată a cuiva aproape de tine se dezvaluie și esti capabil să vezi adevăratele lor intenții. În cazul în care câinele este alb, atunci se arată că intențiile unui prieten sunt pure și adevărate. Sa visezi ca un câine are pui se referă la abilitățile tale maternale/paternale. Sa visezi ca un câine mananca un sarpe implică faptul că un prieten apropiat încearcă să te împiedice de la a face o decizie proastă. A vedea un caine cu doua capete în visul tău înseamnă că ești foarte vigilent cu privire la împrejurimile tale. Pe de altă parte, visul poate însemna, de asemenea, ca trebuie să fii mai conștient la ceea ce este in jurul tau.
     Sa visezi ca cainele tau încearcă să te atace vă avertizează că cineva pe care l-ai crezut prietenul tău încearcă să profite de tine. De asemenea, ia în considerare noțiunile asociate cu cuvântul câine, cum ar fi loialitatea ("cel mai bun prieten al omului") și să fii "tratat ca un câine". Caine latrand, vei avea o suparare; caine repezindu-se la tine si muscandu-te - boala inseamna, dar si atacuri din partea dusmanilor; caini numerosi, la un loc, haita de caini - ai multi inamici, multi oameni te vorbesc de rau; caine urland de vei visa, prevestire de rele inseamna; caini multi latrandu-te - prevestire de saracie; caine de vei primi in dar - castig inseamna; de vei visa ca omori sau ranesti un caine, inseamna ca iti vei invinge un dusman.
     De vei visa un caine turbat, nu te speria, visul prevesteste de bine. Timpul curge in favoarea ta si va fi bine si pentru tine. Daca vedeti un caine in vis se interpreteaza ca intuitie, loialitate, generozitate, de protectie, si fidelitate. Visul cu caine sugereaza ca valorile tale puternice si bunele intentii iti vor permite sa mergi inainte in lume, si iti va aduce succes. Cainele poate reprezenta de asemenea o persoana în viata ta care prezinta aceste calitati de mai sus. Alternativ, un caine in visul tau indica o abilitate pe care ai ignorat-o sau uitat-o.
In cazul in care cainele este rau sau maraie periculos se interpreteaza ca un conflict interior sau o temere de sine. Aceasta poate indica de asemenea tradare si neincredere in fortele proprii.
In cazul în care cainele este mort sau pe moarte, interpretarea visului înseamna o pierdere a unui prieten bun sau o deteriorare de instinctelor tale.
Cand visezi ca te musca un caine de picior se interpreteaza ca ti-ai pierdut abilitatea de a echilibra anumite aspecte ale vietii tale. Ai putea fi ezitant intr-o situatie noua sau nu ai o dorinta de a merge mai departe cu obiectivele tale. Alternativ, cainele se interpreteaza ca loialitate.
Daca visezi un caine care isi alearga coada sau se invarte in jurul tau, se poate interpreta ca petreceti prea mult timp cu o activitate lipsita de sens, munca nerasplatita corespunzator.

Dictionar de viseAlege prima litera a simbolului din vis