Home         Generalitati vise        Interpretarea viselor         Sigmund FREUD        Somnul si stresul        Secretele somnului         Horoscop       Link-uri
 
LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L      

     


                

        
                   Interpretare vise - Sarut

                                             Visul in care saruti simbolizeaza iubire, afectiune, liniste si armonie, este un vis cu aspecte pozitive in toate variantele. Daca visezi ca altcineva te saruta, interpretarea este diferita, esti implicat prea mult in viata si relatiile altora, ar fi bine sa te departezi. Visul care se termina exact cand esti pe punctul de a saruta, indica faptul ca sentimentele fata de persoana respectiva sunt nesigure sau dragoste neimpartasita.
     Nu trebuie sa te sperii daca saruti o persoana de acelasi sex, interpretarea este de natura psihologica, iti apreciezi personalitatea puternica.
     Sarutul cu o persoana aflata in alta relatie sugereaza o posibila gelozie, sau dorinta de a fi si tu intr-o relatie pasionala. Daca visezi ca saruti un prieten apropiat, apreciezi acea persoana si o respecti, nu inseamna neaparat un interes romantic.
     Daca saruti o celebritate, interpretarea este ca vei avea succes, in caz ca nu este vorba de o obsesie pentru acea vedeta.


Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro