Interpretare vise cu Pisica


     Interpretarea pisicii in vise are legatura cu o iluzie personala, o credinta falsa in puterile proprii si teama de anumite obiective practice pe care ti le-ai propus, simbolizeaza necesitatea de a te simti bine, confortabil, ceea ce nu se intampla in realitate.
      Visul in care vezi o pisica are interpretare ca ghinion, daca nu reusesti sa o omori sau sa o alungi. Pisica care te ataca inseamna dusmani ce vor sa-ti strice reputatia sau sa-ti ia ceva ce-ti apartine.
      Nu conteaza daca iti plac sau nu pisicile, aceasta nu afecteaza interpretarea viselor, in general pisicile din punct de vedere fizic au legatura cu sistemul digestiv, cu mancarea si functionarea acestuia, visul iti poate da niste amanunte despre ce nu e in regula cu sanatatea ta. Daca pisica este asociata cu un tip de mancare, ar trebui sa eviti acel fel de mancare. Se mai poate interpreta ca un sentiment de vina pe care il resimti, spre exemplu daca visezi o pisica in dormitor si ai probleme de natura sexuala, visul iti indica o vina pe care o porti in suflet, deci mare atentie la amanuntele din vis.
      Daca visezi o pisica alba, curata, se va dovedi ca legaturile cu cei din jur iti vor provoca pierderi si suferinte. O pisica care te zgarie si este violenta are o interpretare de inselaciune in afaceri si pierderi financiare.
      O pisica neagra in vis reprezinta o iluzie nerealizabila, insa in care crezi, ca se poate realiza, se interpreteaza ca ai pierdut simtul realitatii si ai nevoia doar sa te simti bine, chiar daca aceasta inseamna sa te bazezi pe iluzii. Aceasta iluzie poate fi si de forma sexuala, o relatie imposibila pe care totusi o vezi ca realizabila.
     In general, visul cu pisica este un semn rau, insemnand neplaceri, lingusiri, o stare generala neplacuta si uneori greu de explicat. De vei auzi in vis pisica miorlaind, relatiile tale cu cei din jur vor avea de suferit, vor aparea niste incidente. Pisica jucandu-se de vei visa, vei avea de-a face cu oameni care nu-ti plac deloc, lunecosi, fatarnici, mincinosi. Pisici mai multe la un loc, mai ales daca si miorlaie sau mormaie, de rau inseamna, in familia ta lucrurile nu vor merge prea bine.
A vedea o pisica in visul tau simbolizeaza un spirit independent, sexualitate feminina, creativitate si putere. Pisica reprezintă, de asemenea nenorociri și ghinion. Simbolul visului are o semnificație diferită, în funcție de persoana ta: dacă esti un iubitor de pisici sau nu. Pisica ar putea indica faptul că cineva aproape tie este o persoana înșelătoare sau incearca sa te pacaleasca cu ceva. Daca pisica este agresiva, atunci se sugerează că ai probleme cu aspectul feminin din tine. Dacă te temi de pisica în visul tău, atunci se sugerează că te temi de feminitate. Dacă vezi o pisica fara coada, atunci aceasta înseamnă o pierdere a independenței și o lipsa de autonomie. A visa ca nu poti gasi pisica ta evidențiază spiritul tau independent. Ai nevoie sa te eliberezi, sa fii liber și sa nu lasi pe nimeni sau ceva sa te tina, sa te impiedice. Sa visezi ca o pisica te musca simbolizează femeia devoranta. Poate tu doar primesti, fara sa dai nimic in schimb. Ai putea sa exprimi unele temeri sau frustrari mai ales atunci când ceva nu merge conform planului. Să visezi că salvezi viata unei pisici implică faptul că iti reclami independența și puterea ta.
Sa visezi ca o pisica te zgarie sugerează că te simți amenințat. A vedea o pisică neagră în vis indică faptul că te confrunti cu unele temeri privind abilitățile tale psihice și credinta in intuiția ta. Poti asocia în mod eronat pisica neagra cu răul, distrugere si ghinion. În mod special, în cazul în care pisica neagra te musca, te zgarie cu unghiile sau te ataca, visul se poate interpreta ca ai nevoie sa intelegi ce intuitia incearca sa iti spuna. Nu mai poti ignora. Nu iti fie teamă de a face față situației. Dacă vezi o pisica alba, se zice ca te asteapta vremuri dificile. Sa visezi ca o pisica a ucis un păianjen sugerează că iti exprimi feminitatea intr-un mod seducător și viclean, mai degrabă decât într-un mod deschis. A vedea sau a auzi o pisica care moare implică faptul că esti lipsit de autonomie și independență în unele aspecte din viata ta. Pe de alta parte, visul înseamnă că refuzi să iti recunosti puterea feminina. A vedea pisici care se joacă în visul tău simbolizeaza natura ta zburdalnica. Trebuie sa iti arati partea jucausa, copilaroasa.

Dictionar de viseAlege prima litera a simbolului din vis