Home         Generalitati vise        Interpretarea viselor         Sigmund FREUD        Somnul si stresul        Secretele somnului         Horoscop       Link-uri
 
LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L      

     


                

        
                    Interpretare vise - Pisica

                                             Interpretarea pisicii in vise are legatura cu o iluzie personala, o credinta falsa in puterile proprii si teama de anumite obiective practice pe care ti le-ai propus, simbolizeaza necesitatea de a te simti bine, confortabil, ceea ce nu se intampla in realitate.
      Visul in care vezi o pisica are interpretare ca ghinion, daca nu reusesti sa o omori sau sa o alungi. Pisica care te ataca inseamna dusmani ce vor sa-ti strice reputatia sau sa-ti ia ceva ce-ti apartine.
      Nu conteaza daca iti plac sau nu pisicile, aceasta nu afecteaza interpretarea viselor, in general pisicile din punct de vedere fizic au legatura cu sistemul digestiv, cu mancarea si functionarea acestuia, visul iti poate da niste amanunte despre ce nu e in regula cu sanatatea ta. Daca pisica este asociata cu un tip de mancare, ar trebui sa eviti acel fel de mancare. Se mai poate interpreta ca un sentiment de vina pe care il resimti, spre exemplu daca visezi o pisica in dormitor si ai probleme de natura sexuala, visul iti indica o vina pe care o porti in suflet, deci mare atentie la amanuntele din vis.
      Daca visezi o pisica alba, curata, se va dovedi ca legaturile cu cei din jur iti vor provoca pierderi si suferinte. O pisica care te zgarie si este violenta are o interpretare de inselaciune in afaceri si pierderi financiare.
      O pisica neagra in vis reprezinta o iluzie nerealizabila, insa in care crezi, ca se poate realiza, se interpreteaza ca ai pierdut simtul realitatii si ai nevoia doar sa te simti bine, chiar daca aceasta inseamna sa te bazezi pe iluzii. Aceasta iluzie poate fi si de forma sexuala, o relatie imposibila pe care totusi o vezi ca realizabila.


Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro