Interpretare vise cu Moarta,moarte


     Visele despre moarte sunt foarte des-intalnite, in general au conotatii pozitive, cea mai comuna interpretare este aceea ca se apropie sfarsitul unei perioade din viata ta, o relatie, slujba, vacanta, scoala si sentimentul de anxietate iti genereaza acest tip de vis, nu are interpretare de moarte iminenta.
      Daca visezi ca vezi si vorbesti cu morti se interpreteaza ca o influenta negativa a oamenilor din jurul tau, este posibil sa ai prieteni ce nu ti se potrivesc. Daca visezi o persoana care a murit de curand, nu are o interpretare clara, subconstientul tau incearca sa se obisnuiasca cu gandul ca acea persoana este intr-adevar moarta.
      Vorbind cu parintii morti in vise repezinta frica ta de a-i pierde si o oportunitate de a le spune un final "La revedere", este un vis pozitiv.
      Daca visezi parinti, rude, prieteni morti, care de fapt sunt vii se interpreteaza ca iti este doar dor de ei, nu ca ar fi in vreun pericol de moarte.
     Nu trebuie sa te sperii, visul e foarte bun - vei trai mult-mult. A visa la moartea unei persoane dragi sugerează că iti lipseste un anumit aspect sau calitate pe care acea persoana o întruchipează. Intreaba-te ce anume o face speciala pe această persoană sau ceea ce iti place despre ea. Este exact acea calitate care iti lipseste în relația ta sau in circumstanțele tale. Alternativ, visul indică faptul că ceea ce reprezinta pentru tine acea persoana, acum nu mai are nicio importanta în viața ta. În special, sa visezi despre moartea părinților tăi care sunt inca in viață indică faptul că se trece printr-o schimbare semnificativă în viața de veghe. Relația cu părinții tăi a evoluat într-un domeniu nou. Daca visezi despre moartea unui copil, atunci aceasta idica faptul că trebuie sa abandonezi imaturitatea și sa incepi sa fii mai serios. Pe masura ce copilul tau ajunge la anumite repere din viata și crește într-un adult, visând la moartea lor poate fi simbolic asupra propriei lor auto-descoperiri, asupra tranziției și transformarii lor într-o nouă etapă a vieții. Sa visezi ca iti inscenezi propria moarte sugerează că esti în căutarea unui nou început. Ai nevoie de o schimbare in viata ta.
Sa visezi ca mori in vis simbolizeaza schimbari interioare, de transformare, de auto-descoperire si dezvoltare pozitivă, care se întâmplă în tine sau in viata ta. Treci printr-o fază de tranziție și devii tot mai luminat sau spiritual. Deși un astfel de vis poate duce la sentimente de teamă și anxietate, nu este un motiv de alarma, deoarece este adesea considerat un simbol pozitiv. Visele in care treci prin propria moarte înseamnă, de obicei, că urmeaza mari schimbări pentru tine. Te misti catre un nou inceput si lasi in urma trecutul. Aceste schimbări nu înseamnă neapărat o intorsatura negativa de evenimente. Metaforic vorbind, moartea poate fi văzută ca o încetare a vechilor tale obiceiuri. Deci, moarte nu înseamnă întotdeauna o moarte fizică, ci un sfarsit de ceva. Dacă visezi că cineva iti spune că ai de gând sa mori, atunci aceasta implică faptul că esti presat sa faci o schimbare importantă sau o alegere. Esti pe cale să te lansezi într-o noua aventura a vieții. Intr-o notă mai negativă, să visezi că vei muri poate reprezenta implicarea in relatii profund dureroase sau comportamente distructive, nesanatoase. Poate simti o stare de depresie sau te simti innecat de o situație sau de o persoană în viața de veghe. Poate că mintea ta este preocupată cu cineva care este în fază terminală sau pe moarte. Alternativ, poate încerci sa ieși din unele obligații, responsabilitati sau altele. Incercati cu disperare să scapati de cerințele vieții de zi cu zi. A vedea pe cineva murind în visul tău înseamnă că sentimentele tale pentru acea persoana au murit sau că o schimbare semnificativă are loc în relația ta cu acea persoană. Alternativ, poate doresti să reprimi un aspect al tau care este reprezentat de persoana pe moarte. Dacă vezi un străin murind în visul tău, atunci înseamnă că te simți detașat de schimbările care se petrec în jurul tau. De vei vedea moartea in vis, viata lunga vei avea, moartea va uita de tine. Ai nevoia de schimbare, reculegere, posibile situatii imprevizibile.

Dictionar de viseAlege prima litera a simbolului din vis