Home         Generalitati vise        Interpretarea viselor         Sigmund FREUD        Somnul si stresul        Secretele somnului         Horoscop       Link-uri
 
LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L      

     


                

        
               Interpretare vise - Moarte

                                             Visele despre moarte sunt foarte des-intalnite, in general au conotatii pozitive, cea mai comuna interpretare este aceea ca se apropie sfarsitul unei perioade din viata ta, o relatie, slujba, vacanta, scoala si sentimentul de anxietate iti genereaza acest tip de vis, nu are interpretare de moarte iminenta.
      Daca visezi ca vezi si vorbesti cu morti se interpreteaza ca o influenta negativa a oamenilor din jurul tau, este posibil sa ai prieteni ce nu ti se potrivesc. Daca visezi o persoana care a murit de curand, nu are o interpretare clara, subconstientul tau incearca sa se obisnuiasca cu gandul ca acea persoana este intr-adevar moarta.
      Vorbind cu parintii morti in vise repezinta frica ta de a-i pierde si o oportunitate de a le spune un final "La revedere", este un vis pozitiv.
      Daca visezi parinti, rude, prieteni morti, care de fapt sunt vii se interpreteaza ca iti este doar dor de ei, nu ca ar fi in vreun pericol de moarte.


Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro