Home         Generalitati vise        Interpretarea viselor         Sigmund FREUD        Somnul si stresul        Secretele somnului         Horoscop       Link-uri
 
LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L      

     


                

        
                     Interpretare vise - Casa

                                             Visele in care apare simbolul casa au adeseori interpretarea aspectelor personalitatii. Casa si camerele acesteia reprezinta diferitele personalitati care alcatuiesc firea umana, de aceea fiecare camera sau indiciu din acest tip de vis are o interpretare separata.
      Daca te visezi in dormitor se interpreteaza ca ai niste lucruri sau ganduri de ascuns, de asemenea indica natura ta sexuala si relatiile intime. Visul in care te afli in baie indica purificarea si nevoia de curatare emotiva si psihologica.
      Daca iti vei visa casa copilariei sau o casa in care ai trait anterior se va interpreta ca fiind nevoia de a-ti construi o familie si credinta ta in linistea casei. Visul in care nu poti gasi drumul spre casa indica pierderea credintei si a increderii in sine, are interpretarea unei mari schimbari in viata ta.
      O casa foarte mare in vis are o interpretare de grandomanie personala, un nivel de umilinta marit ce duce la acest gen de comportament. O casa in flacari indica o neincredere in fortele proprii, trebuie sa interpretezi si celelalte amanunte pe care ti le amintesti din visul cu casa.


Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro