Home         Generalitati vise        Interpretarea viselor         Sigmund FREUD        Somnul si stresul        Secretele somnului         Horoscop       Link-uri
 
LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L      

     


                

        
               Interpretare vise - Barbat

                                             Simbolul barbatului in vise are o interpretare simpla, reprezinta dorintele tale intr-o relatie, sentimentele si temerile fata de partea masculina din viata ta.
      Daca esti o femeie si te visezi in bratele unui barbat se interpreteaza ca iti accepti personalitatea, ca esti puternica, dar poate simboliza dorinta de a gasi barbatul ideal, chiar daca esti intr-o relatie.
      Un barbat batran in vis reprezinta intelepciunea si iertarea, este o imagine care iti ofera o rezolvare a problemelor zilnice. Un barbat tanar ( baiat ) este un semn al unui dusman, mai ales daca este o persoana cunoscuta. O femeie care viseaza un barbat tanar pe care il urmeaza, va avea parte de o disputa si poate suferi pierderi majore.
      Visele cu barbati tineri sunt deseori o interpretare a incapatanarii, nesupunerii, problemelor cu parintii sau la scoala, in general un sentiment de nesupunere poate genera acest tip de vise.
.

Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro