Home         Generalitati vise        Interpretarea viselor         Sigmund FREUD        Somnul si stresul        Secretele somnului         Horoscop       Link-uri
 
LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L      

     


                

        
                    Interpretare vise - Bani

                                             Visul in care castigi sau vezi bani indica in general ca succesul iti este aproape, incredere in fortele proprii. O alta interpretare se refera la atitudinea ta privind dragostea, banii sunt si un simbol al puterii si sexualitatii.
      Gasind bani in vis indica cautarea ta de putere si iubire. Pierderea de bani se interpreteaza ca o lipsa de ambitie si putere in fortele proprii, nefericire si suferinta in viata reala.
      Cheltuind bani in vis sugereaza sentimentul de parasire in iubire, de ignorare, cineva nu iti acorda atentia si afectiunea de care ai nevoie. Imprumutand bani de la cineva are o interpretare negativa, iti lipseste ambitia de a-ti atinge scopurile.
       Visul in care furi bani semnifica un pericol in care te afli, trebuie sa actionezi cu precautie, de asemenea are si o interpretare afectiva, lipsa de iubire sau nevoia de a fi acceptat de persoana iubita.
.

Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro