Interpretare vise cu Bani


     Iata un vis care spune multe. in general, banii vazuti in vis inseamna vorbe. De exemplu, de vei visa ca primesti bani, vorbe neplacute inseamna si s-ar putea sa si calatoresti. Dar visul are si alte semnificatii. De pilda, daca te vei visa avand bani, semn e ca viata iti va fi mai usoara. Rau este daca te visezi gasind bani: vei pierde si banii pe care ii ai. Bani de vei pierde in vis - vei pierde bani si in viata de zi cu zi. Cel care se va visa numarand bani, castig si noroc va avea. Bani de argint - afacerile pe le vei face vor fi profitabile. De asemenea, e bun si visul cu bani de aur (a se vedea explicatia de la AUR). A vedea sau a câștiga bani în vis indică faptul că succesul și prosperitatea sunt la îndemâna ta. Banii reprezintă încrederea, valoarea de sine, succesul sau valorile. Ai multa credința în tine. Alternativ, visul despre bani se referă la atitudinea ta despre dragoste și problemele amoroase. Este un simbol comun pentru sexualitate și putere. În special, găsirea de bani indică căutarea pentru dragoste sau pentru putere.
Sa visezi ca pierzi bani sugerează că esti lipsit de ambitie, putere si stima de sine. Ai parte de nefericire și eșecuri în viața de veghe. Te-ai putea simti, de asemenea, slăbit, vulnerabil și scăpat de sub control în viața de veghe. A da sau a cheltui bani în visul tău este similară cu a da dragoste. Esti în căutarea dragostei. A vedea pe alții cum dau bani sugerează că te simti ignorat, trecute cu vederea sau neglijat. Cineva nu este suficient de atent și nu arată destula afecțiune față de tine. Dacă strangi bani si-i tii pentru tine, atunci aceasta denotă nesiguranță sau egoism. Sa visezi ca nu ai bani indică o teama de a-ti pierde locul în lume. Iti lipsesc abilitățile necesare pentru a atinge un scop dorit. Dacă împrumuti bani în visul tău, atunci se sugerează că iti supraextinzi resursele tale. Te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. Sa visezi ca ai furat bani avertizează ca esti în pericol. Trebuie să fii mai precaut. Pe o notă pozitivă, visul indică faptul că în sfârșit te indrepti catre ceea ce vrei în viață. Alternativ, furtul de bani înseamnă că iti lipseste dragostea. Ești disperat să fii acceptat. Sa visezi ca ai primit restul greșit depinde de faptul dacă ai primit mai multi sau mai putini bani. Dacă ai fost nedreptățit, atunci este analog cu problemele de stima de sine scazuta. Te simți nevrednic. Dacă primesti mai mult la rest, atunci aceasta înseamnă ego-ul umflat. Simti ca esti indreptatit la anumite lucruri. un vis important, cu foarte multe semnificatii: de te vei visa om cu bani, inseamna ca urmeaza o perioada fara griji in existenta ta; bani de vei gasi, in vis, semn e ca vei pierde si banii pe care-i ai; bani pierzand, in vis - vei fi cam neglijent si vei avea niste pierderi; bani daruind - semn ca esti un om cu inima larga; bani numarand - vei avea parte de bogatie, de noroc; bani de argint - vei face niste afaceri cu mult castig; in general, explicatia romaneasca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune ; de vei visa ca primesti bani, vorbe neplacute înseamna si s-ar putea sa si calatoresti.
      Visul in care castigi sau vezi bani indica in general ca succesul iti este aproape, incredere in fortele proprii. O alta interpretare se refera la atitudinea ta privind dragostea, banii sunt si un simbol al puterii si sexualitatii.
      Gasind bani in vis indica cautarea ta de putere si iubire. Pierderea de bani se interpreteaza ca o lipsa de ambitie si putere in fortele proprii, nefericire si suferinta in viata reala.
      Cheltuind bani in vis sugereaza sentimentul de parasire in iubire, de ignorare, cineva nu iti acorda atentia si afectiunea de care ai nevoie. Imprumutand bani de la cineva are o interpretare negativa, iti lipseste ambitia de a-ti atinge scopurile.
       Visul in care furi bani semnifica un pericol in care te afli, trebuie sa actionezi cu precautie, de asemenea are si o interpretare afectiva, lipsa de iubire sau nevoia de a fi acceptat de persoana iubita.

Dictionar de viseAlege prima litera a simbolului din vis