Interpretare vise cu Apa


     Aici exista o multime de explicatii, visele cu apa fiind frecvente in somnul oricarui om. Se stie din credinta populara ca apa tulbure inseamna probleme de viata, suparare, necazuri, confruntari, chiar boala grea, suferinte in trup si in suflet. Apa limpede, statatoare sau curgatoare, vesteste relatii bune cu cei din jur, spor in ceea ce faci si inima usoara. Apa limpede curgatoare, tumultuoasa mai poate prevesti si reusita intr-o intreprindere, in afaceri. Apa adinca, intunecoasa inseamna pericole nestiute, existenta nesigura. Apa fierbinte este, de asemenea, o prevestire rea, inseamna suparari si neintelegeri cu cei din jur.
A vedea apa in vis simbolizeaza subconstientul tau si starea emotionala a mintii. Apa este esenta vie a psihicului si fluxul de energie a vietii. De asemenea, este simbolica pentru spiritualitate, cunoastere, vindecare si racoare. Sa visezi ca apa fierbe sugereaza ca exprimi unele tulburari emotionale. Sentimentele din subconstientul tau ies la suprafata si sunt gata sa fie recunoscute. A vedea apa calma, limpede in visul tau inseamna ca esti in ton cu spiritualitatea ta. Aceasta denota linistea, pacea mintii si intinerire. A vedea apa tulbure sau murdara in visul tau indica faptul te complaci in emotiile tale negative. Posibil sa ai nevoie sa-ti acorzi ceva timp pentru a-ti curata mintea si pentru a gasi pacea interioara. Alternativ, visul sugereaza ca gandirea sau judecata ta este neclara si intunecata. Daca te scufunzi in apa tulbure, atunci se indica faptul ca te afli pana peste cap intr-o situatie si esti coplesit de emotiile tale. Sa visezi ca apa iti inunda casa ta sugereaza ca devii coplesit de sentimentele tale. A auzi apa in visul tau denota meditatie si reflectie. Reflectezi la gandurile si emotiile tale.
Sa visezi ca mergi pe apa indica faptul ca detiii controlul absolut asupra emotiilor tale. De asemenea, sugereaza ca trebuie sa "plutesti deasupra" sentimentelor tale si sa nu le lasi sa explodeze. Alternativ, visul este simbolic pentru increderea in sine. Sa visezi ca cineva arunca apa spre tine inseamna ca trebuie sa arati mai mult din sentimentele tale. Ai fost prea deconectat de ceilalti. Alternativ, poate insemna ca trebuie sa te domolesti. Sa visezi ca un zid de apa vine spre tine inseamna ca sentimentele tale tasnesc si potential ii pot inchide pe altii de la tine. Vis cu mai multe explicatii, depinde de felul apei: apa tulbure - semn rau, de boafa grea, de suferinte trupesti sau sufletesti; apa fierbinte - semn rau, de asemenea, prevestind galcevi cu cei din jur, alte suparari in viata de zi cu zi; apa limpede, curata, stand pe loc sau curgatoare - vei avea ganduri bune si putere de munca; apa adanca, intunecoasa -pericole nebanuite se anunta. Explicatiile date de Artemidorus visului cu apa sunt negative. Pentru Artemidorus, visul cu apa inseamna, in mod obisnuit, relatii proaste cu cei din jur, chiar tradare, minciuna, acuzatii nedrepte.    Apa in vise este un simbol puternic ce reprezinta starea emotionala personala, sentimentele pe care nu le exteriorizam si nu le povestim altcuiva. Recunoscand evenimentele din visele cu apa putem da o interpretare corecta a acestui tip de vis ce poate avea conotatie pozitiva si negativa de asemenea.
   Daca visezi apa murdara indica o lupta cu negativismul tau, trebuie sa-ti stapanesti dorintele si sa vezi lucrurile mai clar.
   Apa curata si calma este un semn pozitiv, sugereaza un viitor frumos si armonios in relatiile tale.
   Apa curgatoare are o interpretare de necesitate, viata curge prea repede pe langa tine si nu reusesti sa tii pasul, este necesar sa iti impui obiective mai precise si sa le urmaresti.
   Apa adanca are interpretare negativa, nesiguranta, frica de necunoscut, pe cand apa putin adanca indica certitudini si siguranta de sine.
   O apa mare in vis, inundatie, revarsare se interpreteaza ca un semn de superficialitate si inutilitate personala, nu iei in considerare viitorul si te concentrezi doar asupra problemelor zilnice din viata ta.
   Fantana si izvorul sunt simboluri pozitive, putere creativa si in viata. O piscina in vis are interpretare negativa, te simti inchis si nu esti in stare sa-ti schimbi calea in viata, desi iti doresti acest lucru.

Dictionar de viseAlege prima litera a simbolului din vis