Home         Generalitati vise        Interpretarea viselor         Sigmund FREUD        Somnul si stresul        Secretele somnului         Horoscop       Link-uri
 
LITERA VISELOR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L      

     


                

        
               Interpretare vise - APA

                                             Apa in vise este un simbol puternic ce reprezinta starea emotionala personala, sentimentele pe care nu le exteriorizam si nu le povestim altcuiva. Recunoscand evenimentele din visele cu apa putem da o interpretare corecta a acestui tip de vis ce poate avea conotatie pozitiva si negativa de asemenea.
       Daca visezi apa murdara indica o lupta cu negativismul tau, trebuie sa-ti stapanesti dorintele si sa vezi lucrurile mai clar.
       Apa curata si calma este un semn pozitiv, sugereaza un viitor frumos si armonios in relatiile tale.
       Apa curgatoare are o interpretare de necesitate, viata curge prea repede pe langa tine si nu reusesti sa tii pasul, este necesar sa iti impui obiective mai precise si sa le urmaresti.
      Apa adanca are interpretare negativa, nesiguranta, frica de necunoscut, pe cand apa putin adanca indica certitudini si siguranta de sine.
      O apa mare in vis, inundatie, revarsare se interpreteaza ca un semn de superficialitate si inutilitate personala, nu iei in considerare viitorul si te concentrezi doar asupra problemelor zilnice din viata ta.
      Fantana si izvorul sunt simboluri pozitive, putere creativa si in viata. O piscina in vis are interpretare negativa, te simti inchis si nu esti in stare sa-ti schimbi calea in viata, desi iti doresti acest lucru.

Interpretarea viselor - e-mail : webmaster@interpretare-vise.ro